Close button

Дебютував Lynk & Co Zero з запасом ходу 700 км

Дебютував Lynk & Co Zero з запасом ходу 700 км

Електричний фастбек Zero EV від компанії Lynk & Co (спільний проект Geely і Volvo) офіційно дебютував на автосалоні в Пекіні, який відбувся три місяці тому. Новинка отримала стильний екстер'єр та володіє значними характеристиками. В рамках автосалону виробник показав концепт авто, а тепер на тести виїхали перші серійні прототипи, повідомляє Автоцентр.

Відомо, що Zero побудований на абсолютно новій модульній платформі Sustainable Experience Architecture (SEA) компанії Geely. Китайський електромобіль отримає двомоторний силову установку, яка буде видавати 544 к.с. В результаті на розгін до першої «сотні» фастбека потрібно менше чотирьох секунд. На одному заряді новинка здатна проїхати до 700 км. Значний запас ходу забезпечує акумуляторна батарея ємністю 80 кВтг.

Прототип повністю покритий камуфляжній плівкою. При цьому модель виглядає ідентично представленому раніше концепту.

Можливо, виробник вніс мінімальні коригування, які і приховує камуфляж. Відкритими залишилися тільки світлодіодні фари, повітрозабірник в бампері і задні ліхтарі, які розтягнулися на всю ширину кузова.

За словами керівництва Lynk & Co, далі послідують випробування моделі в аеродинамічній трубі, а також при екстремальних температурах. Адже виробник має намір поставити на ринок бездоганне авто з чудовими характеристиками, яке стане лідером сегменту. На конвеєр Zero EV поставлять в середині дві тисячі двадцять одна-го, а перші поставки намічені на кінець того ж року.

Новини

Популярні теми форуму

analytics