Close button

"Маккабі" - "Шахтар": онлайн-трансляція 1/16 фіналу Ліги Європи

"Маккабі" - "Шахтар": онлайн-трансляція 1/16 фіналу Ліги Європи

У четвер, 18 лютого, донецький "Шахтар" на виїзді зіграє проти "Маккабі" Тель-Авів в 1/16 фіналу Ліги Європи. Поєдинок відбудеться в Тель-Авіві на стадіоні Блумфілд. Початок о 22:00. На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція поєдинку Ліги Європи, повідомляє Курс Украины.

"Маккабі" - "Шахтар"

Команда Луїша Каштру у виїзній зустрічі спробує здобути бажаний результат. Цікаво, що "Шахтар" вперше зіграє в єврокубках з клубом з Ізраїлю.

Шлях команд:

"Маккабі" посів друге місце в групі I, пропустивши вперед "Вільяреал". Путівку в 1/16 фіналу ізраїльтянам гарантувала мінімальна домашня перемога над "Сівасспором" у шостому турі, завдяки якій вони набрали 11 очок. "Шахтар" восени грав в Лізі чемпіонів і заробив вісім очок в складній групі В. Донеччани двічі взяли гору над "Реалом" і два рази зіграли по нулях з "Інтером", але все одно залишилися тільки третіми.

Зв'язки між командами:

Манор Соломон перейшов в "Шахтар" в 2019 році з "Маккабі" Петах-Тіква, де він грав з 2016-го. У 68 матчах у вищому дивізіоні чемпіонату Ізраїлю вінгер забив вісім м'ячів. Один з цих голів припав в ворота "Маккабі" з Тель-Авіва 14 травня 2017 року, коли його клуб переміг 2: 1. В інших шести матчах проти тельавівцев у Соломона дві нічиїх і чотирьох поразок.

Орієнтовні склади:

"Маккабі" Тель-Авів: Даніель - Жеральдес, Сабор, Тібі, Ернандес - Ріка, Перець, Глезер - Бітон, Пешич, Бен Хаїм

"Шахтар": Трубін - Додо, Віта, Кривцов, Матвієнко - Степаненко, Алан Патрік - Тайсон, Марлос, Коноплянка - Мораес

Новини

Популярні теми форуму

analytics