Close button

"Динамо" - "Вільярреал": онлайн-трансляція матчу 1/8 Ліги Європи

"Динамо" - "Вільярреал": онлайн-трансляція матчу 1/8 Ліги Європи

"Динамо" Київ у рамках 1/8 фіналу Ліги Європи 11 березня о 19-55 зіграє вдома перший матч проти іспанського "Вільярреала". На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція поєдинку Ліги Європи, повідомляє Курс Украины.

"ДИНАМО" - "Вільярреал" 0: 0

"Динамо" і "Вільяреал" грають в 1/8 фіналу Ліги Європи УЄФА в п'ятий раз, що є повторенням рекорду турніру. Кияни двічі проходили далі, але два останні рази поступалися на цій стадії. Іспанський клуб пробивався до чвертьфіналу в трьох випадках з чотирьох. Раніше ці команди перетнулися лише раз - в третьому колі Кубку УЄФА-2004/05. У Києві була нульова нічия, в матчі-відповіді "Вільяреал" переміг з рахунком 2: 0.

У складах обох команд немає дискваліфікованих гравців. Що стосується травм, то у "Динамо" точно не зіграє Денис Попов. Ну і залишається відкритим питання щодо того, чи відновився Віктор Циганков. Також як і раніше заліковують травми Беньямін Вербич і Віктор Циганков.

У "Вільярреала" після важкого розриву хрестоподібної зв'язки повернувся в стрій лівий захисник Альберто Морено, але як і раніше на лікарняному опорний півзахисник Вісенте Іборра.

Орієнтовні склади:

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Буяльський, Де Піна, Родрігеш, Бесєдін

"Вільярреал": Асенхо, Коста, Педраса, Еступіньян, Альбіоль, Торрес, Трігерос, Парехо, Капу, Морено, Алькасер.

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу:

"У" Вільярреала "дуже хороший підбір гравців, збалансований по віковим групам. Молоді гравці компенсують рух всієї команди. Також вони мають кращого гравця, Жерара Морено, який прагне до рівня топ-зірки європейських чемпіонатів".

Головний тренер "Вільярреала" Унаї Емері:

"Динамо" - це команда, яка перейшла в турнір з Ліги чемпіонів під керуванням Луческу, тренера, на якого рівняються всі. "Динамо" - серйозний суперник і я впевнений, що це буде гарне протистояння ".

Новини

Популярні теми форуму

analytics