Close button

"Вільярреал" - "Динамо": онлайн-трансляція 1/8 Ліги Європи

"Вільярреал" - "Динамо": онлайн-трансляція 1/8 Ліги Європи

У четвер, 18 березня, відбудеться матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги Європи, в якому зіграють "Вільярреал" і "Динамо". Головним арбітром матчу буде Андреас Екберг. Зустріч відбудеться на стадіоні "Кераміка" (Вільяреал). Старт трансляції - о 22:00. На нашому сайті буде доступна онлайн-трансляція поєдинку, повідомляє Курс Украины.

"Вільярреал" - "ДИНАМО" - 0: 0 (2: 0)

Перший поєдинок 1/8 фіналу між командами закінчився виїзною перемогою іспанців з рахунком 2: 0. Голами на НСК "Олімпійський" відзначалися Пау Торрес і Рауль Альбіоль.

У внутрішніх чемпіонатах "Вільярреал" на виїзді переграв одного з аутсайдерів ЛаЛігі Ейбар - 3: 1. А "Динамо" Київ в Запоріжжі взяв верх над луганською Зорею - 2: 0.

Кадрова ситуація:

У "Динамо" продовжує відновлюватися від пошкодження Попов. Решта - в строю. А ось у "Вільярреала" травмувався один з провідних гравців Пау Торрес.

Орієнтовні склади:

"Вільярреал": Рульі, Коста, Альбіоль, Фойт, Педраса, Капу, Парехо, Трігерос, Гомес, Алькасер, Морено

"Динамо": Бущан, Кендзьора, Забарний, Сирота, Миколенко, Сидорчук, Шапаренко, Циганков, Буяльський, Родрігеш, Бесєдін.

Унаї Емері, головний тренер "Вільярреала"

"Це ключова тиждень. Нам потрібно продовжити те, що ми зробили в Києві проти" Динамо ", яке не збирається здаватися. Вони показали відмінну гру на" Камп Ноу ". Після Ліги Європи нам потрібно продовжити боротьбу за топ-6 в чемпіонаті Іспанії.

Мірча Луческу, головний тренер "Динамо"

"Чого чекати від матчу-відповіді в Іспанії? Я хлопцям сказав ще перед першим матчем, щоб вони грали з посмішками на обличчях, з радістю сприймали цей футбольний матч, тому що те, чого вони домоглися в турнірі, ніхто не очікував. За результатами попереднього сезону ніхто не очікував, що ми в цьому сезоні пройдемо так далеко в єврокубках. Для наших молодих гравців кожен матч на євроарені - це бонус "

Новини

Популярні теми форуму

analytics