Close button

Дружина Віктора Павліка показала зворушливі фото з виписки з пологового будинку

Молода дружина Віктора Павліка поділилась з шанувальниками новими світлинами. Вона показала, як подружжя з сином виписувалися з пологового будинку, повідомляє 24 Канал.

Через 3 дні після народження сина, 18 червня, дружина українського артиста Віктора Павліка Катерина Реп'яхова виписалась з пологового будинку. Дівчина зробила це таємно, щоб приховати важливу подію від журналістів.

Як дружину Віктора Павліка виписували з пологового

Привітати щасливе подружжя прибули найближчі друзі та мама Катерини Реп'яхової. На свято також запросили аніматорів у костюмах ведмедиків, що розважали родину і малюка. Дружина Віктора Павліка отримала безліч подарунків та квітів, а зірковий батько на руках тримав новонародженого сина. У підписі до публікації Катерина подякувала усім за підтримку.

"Дякую сім'ї, моїм подругам Анні та Каті, що були поруч в момент виписки. Спасибі всім друзям і рідним за квіти, подарунки та добрі слова. Спасибі вам, моя інста-сім'я, моя улюблена аудиторія, за кожне повідомлення. Вибачте, якщо комусь не відповіла. Ціную кожного", – написала новоспечена матуся.

Для перегляду усіх фото гортайте праворуч:

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Катя Павлик (Репяхова) (@repyahovakate)

Новини

Популярні теми форуму

analytics