Fds 136 Опубліковано: 17 лютого, 2015 а тут ещё комплиментов за 3 дня больше чем за всю жизнь Все комплименты девушкам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fds 136 Опубліковано: 17 лютого, 2015 https://drive.google.com/file/d/0B5yz74NJWQ2laW55ZWNtdm1INGs/view?usp=sharing https://drive.google.com/file/d/0B5yz74NJWQ2la2RHbktaRVZBRnc/view?usp=sharing Вроде как так,правда фото 3-4 летней давности.Так же лучше видно чем аватар!? А где служил, если не секрет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Karl 2 784 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Дайош исчо! 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lasvegas 774 375 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Нет, будем. он же думает у вас серьёзные намерения, а вам всё хихоньки да хаханьки молодое сердце может не выдержать 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 17 лютого, 2015 (змінено) Новичок, Вы говорили, что очень избирательны. А у меня дочь не пьет, не курит. Учится в Киеве. Художник-иллюстратор. Хотите фото увидеть? Змінено 17 лютого, 2015 користувачем Tanya 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Новичок 760 Опубліковано: 17 лютого, 2015 А где служил, если не секрет? Войска Дяди Васи,вроде по фото понятно!? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 17 лютого, 2015 он же думает у вас серьёзные намерения, а вам всё хихоньки да хаханьки молодое сердце может не выдержать Я еще вчера сказала, что мы его тут на форуме и сосватаем. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fds 136 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Войска Дяди Васи,вроде по фото понятно!? Был намек на десант Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Saver 1 881 Опубліковано: 17 лютого, 2015 он же думает у вас серьёзные намерения, а вам всё хихоньки да хаханьки молодое сердце может не выдержать Та то ты ещё про намерения Кактуза не слыхал ! 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fds 136 Опубліковано: 17 лютого, 2015 Я еще вчера сказала, что мы его тут на форуме и сосватаем. Вот и сосватали ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах