Finn 2 039 Опубліковано: 15 квітня, 2015 (змінено) Был и я таким когда-то белобрысым пацаном, Но улыбка не сползает: "Жги напалмом", "Пацталом!" (с) Змінено 15 квітня, 2015 користувачем Finn 19 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Даша_ 1 153 Опубліковано: 15 квітня, 2015 ну а сама? трусиха? :D На слабо?)) ты же знаешь, я не ведусь на это )) у меня на планшете на форуме нет возможности фото вставить, пока тока в личке научилась 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mobile 3 239 Опубліковано: 15 квітня, 2015 На слабо?)) ты же знаешь, я не ведусь на это )) у меня на планшете на форуме нет возможности фото вставить, пока тока в личке научилась Тю так Вы фото отправляйте а мы кинем в тему-) 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Даша_ 1 153 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Тю так Вы фото отправляйте а мы кинем в тему-) Если тема будет не в общем доступе, я подумаю 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mobile 3 239 Опубліковано: 15 квітня, 2015 (змінено) Если тема будет не в общем доступе, я подумаю Интим не предлагать-) (с) Змінено 15 квітня, 2015 користувачем Mobile 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TILANA 7 682 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Если тема будет не в общем доступе, я подумаю а чем определяется не общий доступ? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Меланья 5 201 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Был и я таким когда-то белобрысым пацаном, Но улыбка не сползает: "Жги напалмом", "Пацталом!" (с) Надо свою выложить,это ж с просторов инета) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Меланья 5 201 Опубліковано: 15 квітня, 2015 а чем определяется не общий доступ? Наверное,чтоб гости не читали,или не так? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Обыватель 17 088 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Надо свою выложить,это ж с просторов инета) 100% Я своего такого как-то показывал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Даша_ 1 153 Опубліковано: 15 квітня, 2015 Наверное,чтоб гости не читали,или не так? Так, так 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах