TILANA 7 682 Опубліковано: 17 квітня, 2015 Но-но истребитель какой-то амерский, кабина одноместная. и что? ну можно конкретнее, раз я и так не сплю... мне интересно будет имею некоторое недалекое отношение к авиастронию... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TILANA 7 682 Опубліковано: 17 квітня, 2015 (змінено) для эгоиста))) сам пью-сам гуляю..?)))) и Финну придется ответить без валяний - не в гуморi я..... Змінено 17 квітня, 2015 користувачем TILANA Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LEBEDEV 3 122 Опубліковано: 17 квітня, 2015 (змінено) Но-но истребитель какой-то амерский, кабина одноместная. Явно не F 16. Какая то списаная старая рухлядь - Драва! Змінено 17 квітня, 2015 користувачем LEBEDEV Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finn 2 039 Опубліковано: 17 квітня, 2015 сам пью-сам гуляю..?)))) Вам там печеньку админ выписал - доставляйте новости наличного форекса в массы )))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TILANA 7 682 Опубліковано: 17 квітня, 2015 (змінено) Вам там печеньку админ выписал - доставляйте новости наличного форекса в массы )))) забыли Змінено 17 квітня, 2015 користувачем TILANA 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
benderr 4 158 Опубліковано: 17 квітня, 2015 и Финну придется ответить без валяний - не в гуморi я..... А пошёл ка я спать. А то тут можно огрести на ровном месте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finn 2 039 Опубліковано: 17 квітня, 2015 А пошёл ка я спать. А то тут можно огрести на ровном месте. и пусть приснится здоровенный карп килограмм на 5-6 )))) 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
benderr 4 158 Опубліковано: 17 квітня, 2015 и пусть приснится здоровенный карп килограмм на 5-6 )))) Лучше лещ на трёшку. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Finn 2 039 Опубліковано: 17 квітня, 2015 Лучше лещ на трёшку. тогда нужно будет на другой канал переключить )))) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TILANA 7 682 Опубліковано: 17 квітня, 2015 Лучше лещ на трёшку. а что так скромно? не она же должна вроде... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах