siua 180 Опубліковано: 10 січня, 2015 Закарпаття завжди для мене було унікальним, надзвичайно гарним і чистим місцем. Поїздки туди викликають якесь захоплення, дають якийсь заряд енергії і позитиву. В мене, як корінного львівянина, постійно чогось виникає відчуття буквально як перетинаєш границю з Закарпаттям - майже Європа! На порядок кращі дороги, чисті і охайні вулиці, обійстя, акуратні будиночки. Було пару разів коли відчув себе навіть "рагулем" - вїжджаєш в Ужгород - до речі дуже гарне місто і дуже схоже на Львів - дорога де три де дві полоси - але всі чемненько правої смуги 60км за годину! Я а по звичці кудись не встигати в лівій під 80... але миттєво перестроївся - не знаю може повітря там таке - перейнявся духом неквапливості і наслоджувався краєвидами ) Люди також там кльові і навіть зустрів львівян що працювали в рестарації, розговорились... Купа кумедних моментів повязаних з м.Берегове - як виявилось потім по словам не багатьох україно/англо/російськомовних - там проживає всього десь з 30ть українських сімей ) Однозначно рекомендую поїхати на Закарпаття на травневі свята - коли цвіте сакура! Краса неймовірна! Отримаєте море задоволення, зробіть собі турне по замкам (їх там багато) походіть по вулицям, подивіться на живу форель яка плаває в місцевих річках, поспілкуйтесь з людьми. Кухня смачна, ціни на проживання адекватні. Будете в Бегерове - візьміть на пробу ероспішту ))) Дуже шкодую що був в Мукачево заради замку - не сподобався, тому можливо краще б погуляти по вулицях старого міста - фото Тані дуже колоритні ) 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 10 січня, 2015 Мукачево. 2009 г. Мини экскурсия. Ссылка почему-то не открывается, но это не имеет значения. Она активна. Посмотрите, не пожалеете. https://www.youtube.com/watch?v=I05z_5ZBYU0#t=57 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 10 січня, 2015 (змінено) Закарпаття завжди для мене було унікальним, надзвичайно гарним і чистим місцем. Поїздки туди викликають якесь захоплення, дають якийсь заряд енергії і позитиву. В мене, як корінного львівянина, постійно чогось виникає відчуття буквально як перетинаєш границю з Закарпаттям - майже Європа! На порядок кращі дороги, чисті і охайні вулиці, обійстя, акуратні будиночки. Було пару разів коли відчув себе навіть "рагулем" - вїжджаєш в Ужгород - до речі дуже гарне місто і дуже схоже на Львів - дорога де три де дві полоси - але всі чемненько правої смуги 60км за годину! Я а по звичці кудись не встигати в лівій під 80... але миттєво перестроївся - не знаю може повітря там таке - перейнявся духом неквапливості і наслоджувався краєвидами ) Люди також там кльові і навіть зустрів львівян що працювали в рестарації, розговорились... Купа кумедних моментів повязаних з м.Берегове - як виявилось потім по словам не багатьох україно/англо/російськомовних - там проживає всього десь з 30ть українських сімей ) Однозначно рекомендую поїхати на Закарпаття на травневі свята - коли цвіте сакура! Краса неймовірна! Отримаєте море задоволення, зробіть собі турне по замкам (їх там багато) походіть по вулицям, подивіться на живу форель яка плаває в місцевих річках, поспілкуйтесь з людьми. Кухня смачна, ціни на проживання адекватні. Будете в Бегерове - візьміть на пробу ероспішту ))) Дуже шкодую що був в Мукачево заради замку - не сподобався, тому можливо краще б погуляти по вулицях старого міста - фото Тані дуже колоритні ) Порадуйте нас фотографиями города Львова. Тоже есть что показать. А кухню закарпатскую я выкладываю в ветке "Кулинарная коллекция..." Змінено 10 січня, 2015 користувачем Tanya Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
siua 180 Опубліковано: 10 січня, 2015 Трішки Закарпаття, нафоткані здається в 2011 Львів 15 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MAilo 1 076 Опубліковано: 10 січня, 2015 siua, Львов - культурная столица Украины)) красота Ну и я внесу свою лепту) знакомьтесь, Винница - город фонтанов! 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
siua 180 Опубліковано: 10 січня, 2015 Дивлюсь на оту всю красоту і розумію Україна це Європа... Дай Боже закінчити ту війну, забути про курс, вибрати накінець нормальну владу, вбити в собі совок і рагулізм і будувувати, будувати, будувати... 6 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tanya 6 778 Опубліковано: 10 січня, 2015 Львов - сказочный город. Это правда. Как и Муачево, история застывшая в камне. Винница - какая красота. Спасибо ребята за такое удовольствие полюбоваться вашими городами. Винница до Второй мировой была территорией Польши? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
siua 180 Опубліковано: 10 січня, 2015 Львів, зима, ще теплі фотки з львівського форуму "Так люблю той Львів, що бракує ми слів ;)" 21 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MAilo 1 076 Опубліковано: 10 січня, 2015 siua, у меня со Львовом связаны самые теплые воспоминания)2 года жила в этом чудесном городе) после ваших фото захотелось поехать опять Tanya, да, после Люблинской унии (1569) Подолье перешло под власть Польши, после распада Речи Посполитой Винница была под властью Российской Империи (1764—1917), с 1917 УНР (Украинская Народная Республика) как автономия в составе России, 1922 - Украинская ССР и только с 1991 НЕЗАВИСИМАЯ Украина! 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Niki 234 Опубліковано: 10 січня, 2015 (змінено) Красивые у нас города, просто сказка! Коротенькие видео ролик- цветение сакуры в Ужгороде, весна 2014 Змінено 10 січня, 2015 користувачем Niki 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах