Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
24 хвилини назад, Twin сказав:

Трохи поспішили.. 

Можливо. Але. Я відтермінував вхід в ОВДП одразу з долара та отримав бонус 57 коп. ще й на євро. Жадібність мене не мучить😃

Опубліковано
5 хвилин назад, RiK сказав:

Можливо. Але. Я відтермінував вхід в ОВДП одразу з долара та отримав бонус 57 коп. ще й на євро. Жадібність мене не мучить😃

Євро/долар зараз добиває п'яту в третій і скоригуємось

Опубліковано (змінено)

Картина маслом

Беспорядки в Миннеаполисе усугубляют риск бюджетного тупика, усиливают опасения по поводу приостановки работы правительства и оказывают давление на $.

$ ослабевает на фоне ожидания заседания ФРС, теперь снижение процентных ставок ожидается позднее в этом году.

EUR/USD тестирует сопротивление на уровне 1,19, поэтому существует риск снижения до 1,1600, если импульс ослабнет.

Змінено користувачем Digger
  • Дякую 3
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
Опубліковано
10 часов назад, Modestus сказал:

При том, что иена выросла против всех валют, в том числе и против евро, на интервенции или угрозе интервенции Банка Японии и, может быть заодно с ФРС,

Сегодня интервенции Банка Японии НЕ было, а Евро уже 1,208. 

Это показывает что Ваша теория ошибочна, так как Иена тут НЕ причём .

Ваш миф никакого отношения к росту Евро не имеет.   :dash1:

• Лайк 1
  • Сумно 1
  • Подобається 1
Опубліковано

Очень хорошо улетели вверх . Для меня это не было никакой неожиданностью - это только начало большого пути . Следует понимать ,что иррациональный рынок может очень долгое время быть в состоянии перекупленности ... Но это только на первый взгляд он иррациональный ... Поэтому очень легко можно залететь на 1.235

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...