Вікторія._. 143 Опубліковано: 27 жовтня, 2022 36 хвилин тому, sphinx сказав: ЕЦБ повысил процентные ставки на 0,75 п.п. Евро неплохо так стал на ноги за последние 1,5 недели. Чего интересно нам ждать в отношении пары евро-доллар после этих новостей ЕБЦ, не забывая конечно и про то, что происходит на финансовом рынке США? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жак-Ів Кусто 471 Опубліковано: 27 жовтня, 2022 23 часа назад, Flexvin20006 сказал: Не успел купить евро по 39,2 из-за тревоги, пока закончилась евро уже был в Привате 39,4... З понеділка 31 жовтня до кінця тижня Євро по 38.5 можна буде купити, а можливо і нижче, якщо не буде російських терактів. 4 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 27 жовтня, 2022 5 часов назад, Жак-Ів Кусто сказал: З понеділка 31 жовтня до кінця тижня Євро по 38.5 можна буде купити, а можливо і нижче, якщо не буде російських терактів. А если в этот период Евро по 38,50 и ниже купить будет не можно, публично признаете свою ошибку. ???. 2 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 669 341 Опубліковано: 28 жовтня, 2022 21 час назад, Жак-Ів Кусто сказал: З понеділка 31 жовтня до кінця тижня Євро по 38.5 можна буде купити, а можливо і нижче, якщо не буде російських терактів. Очень удобный прогноз, если учесть, что россия ежедневно ведет обстрелы 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 28 жовтня, 2022 Мене наприклад цифра на продаж 38,50 саме по євро, на наступному тижні не здивує. А загалом, перша декада листопада- розтавить все на свої місця. Після неї буде тільки 40+ 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BOGDANGG 92 Опубліковано: 28 жовтня, 2022 Сегодня уже по некоторым городам можна было купить евро ниже 39. Поэтому 38.50 не такая уже и нереальная цифра. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 30 жовтня, 2022 Вітаю. Курс валют по Херсону та й по області за цей тиждень ще більш припав. Курс євро на обід п'ятниці(більш нові дані спробую написати у неділю на вечір). По купівлі пропозицій фактично немає. Продаж є трішки, і тільки за готівку-42,00-42,50-43,00 гр. За продажі за безготівку не пишу, бо незнаю про такі. Ще є трішки пропозицій за кращим курсом в особисті. Таким чином продавці шукають для себе кращий курс. Продаж за ганчирки, кому цікаво -72,00-73,00 ганч. за 1 євро. А загалом євро практично не купують, але саме цікаве, що практично і не продають. Тільки коли підгорає. Хоча повірте мені, що євро по місту вистачає. Люди мабуть вичикують його здорожчання. Можливо вони мають рацію, бо євро потрошки оговтується. Це приємна новина для тримачив саме євро. Мені в принципі теж не погано. Бо наразі я на 55% у доларі та на 45% саме у євро+ до нового року, та й після нового року я планую збільшувати потрошки % саме у євро, поки він не дорогий. Бо я чомусь впевнений, що за 1,5-2,5(а раніше валюта мені не потрібна буде)роки він подорожчає до 1,15 як мінімум, а можливо і більше. Хоча я можу помилятися. Побачимо чи був я правий. На все добре. 3 9 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 30 жовтня, 2022 Я обіцяв вам сьогодні написати оновленні з п'ятниці обіду дані по курсу євро в Херсоні. І як не дивно є про, що писати. Валюта загалом у нас подорожчала вся, за ці 2-2,5 дня, з останніх моїх показників, хоча це стосується курсу саме за НАЛ, і тільки на продаж. Просто дуже збільшилася саме маржа. І почала вона збільшуватися у суботу з ранку, після повідомленнь з Криму та зернові угоди. Курси саме на цю годину. Купівля за готівку 42,00 гр. За БЕЗНАЛ купівлі пропозицій немає. Продаж за безнал 43,00 гр. Продаж за готівку-УВАГА-45,00-47,00-48,00 гр. З'явилося і немало пропозицій куплю-продам-пропозиції надсилати у особисті. Коротше за кращим курсом. І ще цікаво те, що попит на євро зріз приблизно на 20% у порівняні з п'ятницею. От такі у нас по євро наразі справи. Побачимо, як воно буде далі, бо це виглядає більше як загін, під якій прокинулися навіть ті тримачі євро, котрі чекали його здорожчання. Я до речі неодноразово вам писав, що операцій саме по євро у нас найменше серед іншіх валют. Але самого євро у нас достатньо, просто люди в очікувані його здорожчання, що наразі і підтверджується. Наразі поки все. Побачимо як воно буде надалі. Обов'язково триматиму вас у курсі. На все добре. 4 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 1 листопада, 2022 (змінено) 27.10.2022 в 17:56, Жак-Ів Кусто сказал: З понеділка 31 жовтня до кінця тижня Євро по 38.5 можна буде купити, а можливо і нижче, якщо не буде російських терактів. Подскажите, а 38,50 и ниже уже скоро , просто это очень важно. ??? . Я уже прям весь на иголках в ожидании. Змінено 1 листопада, 2022 користувачем gosha 7 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 1 листопада, 2022 9 часов назад, gosha сказал: Подскажите, а 38,50 и ниже уже скоро , просто это очень важно. ??? . Я уже прям весь на иголках в ожидании. Вибачаюся. Питання було не до мене. Але можливо є сенс зачекати саме до кінця тижня, як в принципі і було прописано вище. Бо відіграти за 3-5 днів назад 85 коп. тим паче по євро- це ж не виглядає не реальним-!?! Головне вчасно змінити тренд.👇 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах