+Сова 278 Опубліковано: 23 червня, 2023 57 минут назад, olmasss сказал: Может я не совсем понимаю, но почему нельзя пополнить через кассу ПриватБанка... Без участия терминала??? Приват раньше и хорошие старые плохо брал. А сейчас можно будет затестить. Спасибо за идею. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Сова 278 Опубліковано: 23 червня, 2023 ещё накормил. в другом месте. итого половина ушла. в т ч купюра с мелким портретом. не взял видимо постиранные(белесые). с нагодой попробую через отделение 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 23 червня, 2023 не впевнений що інфа в цю гілку але - Приват видав сьогодні сині. 2-3 дні тому мали тільки білі 2006+- року 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 23 червня, 2023 Скрытый текст альо! это НБУ ??? чхали мы на вас 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 23 червня, 2023 (змінено) 14 минут назад, dimox сказал: Скрыть содержимое альо! это НБУ ??? чхали мы на вас главное покупка , покупку покажите продавать и рисовать можно что угодно, даже самый дорогой город продает синий\45 хоть 100 в окно напишите синий вам никто не запретит, только ума не добавится, пересичный знает что берут все, а за отказ могут ударить по столоу кулаком сейчас самые шустрые отдают синий и покупают белый, спрос растет на белый Змінено 23 червня, 2023 користувачем InGodWeTrust 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 23 червня, 2023 39 минут назад, InGodWeTrust сказал: главное покупка , покупку покажите так суть в том, что покупка - звоните. сами догадаетесь почему? )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 23 червня, 2023 (змінено) 6 минут назад, dimox сказал: так суть в том, что покупка - звоните. сами догадаетесь почему? )) Покупка все известная, лУпу только а сторону, отложите при приеме договаривайтесь о цене заранее , скажите зрение плохое не видите и в цифрах не разбираетесь и в цвете тоже , вам цену скажут п нет то пусть идут Юша курс Стрельне друг брать будут что даже отдаленно напоминает доллар к😇 Змінено 23 червня, 2023 користувачем InGodWeTrust 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
200314 3 248 Опубліковано: 23 червня, 2023 (змінено) Особисто для себе зрозумів, що навіть з датою 1996 банки беруть без проблем. Здав кілька купюр - взагалі без жодних питань. Тому не бачу проблем. В мене в загашнику більшість - це якраз дизайн 1996 (2006, 2003, 2001), от нема мені чого робити, бігати міняти дизайн 1996 на дизайн 2009. Отже сині - це якась масова істерія. Це треба вже в лікарів питати, щоб ставили діагноз і виписували пілюлі. Але про всяк випадок перевірив купюри (от на хвилі масової істерії з синіми, боком зачепило все ж), купюри з написами, з печатками (і білі, і сині, до речі) - здав, не з першої спроби, в різних банках, але здав і навіть вдалось без комісії. Але для себе тему синіх закрив. В загашнику є купюри і старого, і нового зразка, і чудово що є. Буду купувати, і будуть сині - ок. Єдине, що просто уважно перевіряю, щоб не надірвані, без видимих плям, без написів, без печаток - це куди важливіше! Змінено 23 червня, 2023 користувачем 200314 1 1 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BGN 80 Опубліковано: 26 червня, 2023 В 23.06.2023 в 19:00, 200314 сказав: Особисто для себе зрозумів, що навіть з датою 1996 банки беруть без проблем. Здав кілька купюр - взагалі без жодних питань. Тому не бачу проблем. В мене в загашнику більшість - це якраз дизайн 1996 (2006, 2003, 2001), от нема мені чого робити, бігати міняти дизайн 1996 на дизайн 2009. Отже сині - це якась масова істерія. Це треба вже в лікарів питати, щоб ставили діагноз і виписували пілюлі. Але про всяк випадок перевірив купюри (от на хвилі масової істерії з синіми, боком зачепило все ж), купюри з написами, з печатками (і білі, і сині, до речі) - здав, не з першої спроби, в різних банках, але здав і навіть вдалось без комісії. Але для себе тему синіх закрив. В загашнику є купюри і старого, і нового зразка, і чудово що є. Буду купувати, і будуть сині - ок. Єдине, що просто уважно перевіряю, щоб не надірвані, без видимих плям, без написів, без печаток - це куди важливіше! Так, а яка різниця з печатками/написами від істерії з білими/синім? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
200314 3 248 Опубліковано: 26 червня, 2023 (змінено) 45 минут назад, BGN сказал: Так, а яка різниця з печатками/написами від істерії з білими/синім? Якщо ринок заполонили білі фальшивки, і обмінки/міняли продають фальшивки задешево, і банки відмовляються приймати такі фальшивки, тоді обмінкам/мінялам так і треба прямим тестом казати: продаємо фальшивки зі знижкою. Якщо ж продають не фальшивки, тоді особисто в мене взагалі жодних питань, сині чи білі, 2009, 1996 чи 1990. Тобто іду в банк, якщо валюта успішно проходить через машинку - нема питань. Якщо пропонують купюру з написами/печатками (немає значення, гривня, долар, євро), я попрошу поміняти на без печаток/написів. Не бачу проблеми. Нехай банк сам вирішує питання з такими купюрами, а не перекладає відповідальність на клієнта. Змінено 26 червня, 2023 користувачем 200314 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах