Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Немного не в тему,но всеже... Подскажите, мне нужно перечислить человеку 3000wmz, у меня аттестат формальный + смс, получится ли у меня на его кошелек перевести всю сумму сразу?

Опубліковано (змінено)

Немного не в тему,но всеже... Подскажите, мне нужно перечислить человеку 3000wmz, у меня аттестат формальный + смс, получится ли у меня на его кошелек перевести всю сумму сразу?

Ваш дневной лимит - 600 wmz, в неделю - 1500 wmz, в месяц -  3000 wmz (ссылка).

Всю сумму не получится.

Змінено користувачем MAilo
Опубліковано

Ваш дневной лимит - 600 wmz, в неделю - 1500 wmz, в месяц -  3000 wmz (ссылка).

Всю сумму не получится.

Спасибо за ответ. Просто на некоторых форумах читал что внутри системы таких ограничений нет, прийдется тогда регистратора в Донецке искать для персонального аттестата.   

Опубліковано (змінено)

Это зависит не от аттестата а от типа кипера.

Эти ограничения на кипер стандарт. Поставьте себе Кипер WinPro и там не будет таких ограничений.

Змінено користувачем ecoin
Опубліковано

Это зависит не от аттестата а от типа кипера.

Эти ограничения на кипер стандарт. Поставьте себе Кипер WinPro и там не будет таких ограничений.

Спасибо большое, ваш пост как бальзам на душу) WinPro уже стоит.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...