Перейти до вмісту

282 користувача проголосувало

1. 1. Как вы получили водительские права?

• Сдал сам
      198
    • Купил
      66
    • Подарили
      11

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

это всё по молодости (я тоже когда-то любил поганять на "друшлаге")..., но с возрастом пройдёт.

...

"240-260"  :o  :o  :o "Світло в кінці тунелю" вже було видно? Навіть не уявляю таку швидкість... Сам їхав максимум 155, правда на Волині і на Львівщині (мої машини більше не їдуть  :().

Опубліковано:

А 4 это трасса или кольца? 

кольца? - ну Вы шутник :D

"240-260"  :o  :o  :o "Світло в кінці тунелю" вже було видно? Навіть не уявляю таку швидкість... Сам їхав максимум 155, правда на Волині і на Львівщині (мої машини більше не їдуть  :().

то був лише тест-драйв (на спідометрі ще було місце до 320)  - автобан А4 (Німеччина), пряма ділянка , той що починається на кордоні з Польшою.

"Світло в кінці тунелю" вже було видно? - світла не бачив :lol: , але навіть через поляризоване скло - дорога трохи розмивалась в очах...

на Волині і на Львівщині - максимум 120-140 і то тільки на дорозі Киів-Чоп...  (перекидатись в кюветі - якось не бажаю)

• Подобається 2
Опубліковано:

на Львівщині станом на сьогоднішній день нема жодного метра дороги де можна їхати 155 - або поганий асфальт, або сміття з радаром в кущах(

• Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано:

По правилам он что не должен уступить мне для опрежения?когда не реагируют и на сигнал я обхожу справа и потом перед ними торможу резко,один такой умник улетел с трассы

... почитай пожалуйста

http://pdd.ua/

выше 90 км/ч можно вроде только на трассе Киев-Борисполь

• Подобається 2
  • Не подобається 2
Опубліковано: (змінено)

Я вообще на 11 маршруте, бял, мягкий знак тоже айпад. П.С. сколько кобыл под капотом?

на всех машинах,что имею, больше 500 сил Змінено користувачем denya_84
Опубліковано:

Извольте, Вы начали. Марка и модель (320)?

BMW Альпіна B10 (Бі-Турбо) на 5-й базі (брав в доброму стані, ще й з норм. тюнінгом двигуна і салону ,,, продавцю терміново треба було гроші)

і майже 2 роки мав таку забавку, трохи шкодую що продав, але для такої машини треба бути справжнім фанатом :unsure: (продавати не збирався, але підвернувся дуже "наполегливий" покупець)

* зараз Пасат Б6 1,6 (звич. бензин) - але мені того досить... = "Тише едешь = дальше будешь!"

• Подобається 5
Опубліковано: (змінено)

Ну друшлаги,как вы сказали с такой скоростью и не ездят)))да и больше 260 тоже мало что ездит,т к ограничение стоит 250.

"Друшлаг", в моей "википедии" - это ВАЗ-2108 , из которого выжималось 160-170 , + в молодости - это 1991-95гг были.... Эх, как молоды мы были... (С)

Достойное авто. Да и альпина идет без ограна,но максималка там не 320)))

на спидометре - черточка, ровно 320 !  (пока у меня нет склероза...)

ну а реально, может выдать до 295км/ч на треке! но лично не проверял... :lol:  - вот и живой потому до сих пор.

Змінено користувачем Kaktuz
  • Подобається 1
Опубліковано:

Сэр,Вам хамили?ну и Вы не переходите рамки.и тыкать не стоит.а на счет вроде,если Вы другой дороги не знаете это не означает что движение больше 90 даже официально запрещено

:D как сразу тон поменялся

Хорошо, последую примеру

В Ваших постах говориться о скорости больше 160 - увидеть бы где такая скорость разрешена. Так что сути не меняет.

+быкование на дороге часто чревато, сами должны понимать

Опубліковано:

на Львівщині станом на сьогоднішній день нема жодного метра дороги де можна їхати 155 - або поганий асфальт, або сміття з радаром в кущах(

Це було ще тоді, коли був рівний асфальт від Мостів до Жовкви (тобто  давно). Зараз є дороги, зроблені до Євро-2012. На "сміття" особливу увагу не звертаю, оскільки намагаюсь не перевищувати.

• Подобається 1
Опубліковано:

коротше в чоловіка більше 500 коней в машинах в GTA або Needforspeed

Давайте все быть добрее друг к другу.слава нашей родине,слава украине.доброй ночи всем.

• Зараз на сторінці   0 користувачів

• Немає користувачів, які переглядають цю сторінку.
  • Створити...