Перейти до вмісту

Johndoe

Форумчанин
  • Публікації

    456
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Johndoe

  1. Є пропозиція п"ятничного вкиду: Чому водії Ланосів, Лачетті, Авео та інших виробів ЗАЗ такі мудаки на дорозі? Машина припаркована під знаком? Підрізали? Розворот через 6! смуг руху (вчора ледве не вліпився в мудака на Стрийській) - у 80% випадків це якийсь мудак на виробі АвтоЗАЗ-у В чому причина? може місце на якому завод стоїть прокляте? ну або цехи треба покропити свяченою водою?
  2. Ціна на бульбу 2 грн? Ок, збережіть її до весни по технології, і продайте по 6-8. Молоко по 4 грн? Зробіть фермерське масло, сметану та\або сир та 1 раз в тиждень завезіть на Шувар. До Львова далеко? 120-150 км максимум. Це 2-3 години машиною, тому 1 раз в тиждень можна привезти.
  3. У нас Польща/Чехія близько, тому толкові працівники вже років 20 як почали їздити туди. Хтось сезонно, хтось з кінцями. Тому бізнес який вимагає багато дешевої робочої сили тут не пройде. Толкових не наберете дешевше ніж 12к, а по 3-6к то будуть лише злодії та нероби.
  4. А що молоді в тих селах робити? Раніше не було техніки та агротехнологій, тому потрібно було багато селян-працівників. Тепер, 1 тракторист на сучасному тракторі + 1 комбайнер на сучасному комбайні + 1 водій сучасної фури зроблять роботу яку робили 40 років тому ціле село людей в колгоспі. От і маєте, що роботи в старому традиційному агро-бізнесі для всіх селян не вистачить. Ну а про не аграрний бізнес на селі я написав вище. Китайцям тут теж нема дуже чого ловити - Китай великий, + Сибір під боком, за 8000 км їхати не треба.
  5. Це в якому селі? Бо в тих що я знаю, приватні фірми позакривалися, бо 1. Зранку тре корову подоїти, свинєм зварити бульбу і кинути крупу ціпятам, і через це 80% працівників не можуть прийти на 8-9-10 годину на роботу. 2. Горілка\самогон\спирт - то дієтичний делікатес, і ті ж 80% працівників віком від 14 до 75 років на дієті. 3.Жиби мати треба вкрасти, не наї...ш не проживеш і так далі, тому кількість і якість продукції відрізняється від бізнес-плану та ДСТУ 4. Церковне свято - працювати гріх. Тому з 270 робочих днів лишається десь 150. Лишається 20% мешканців села, які як правило мають влаштоване життя і на заробітки не їдуть. Стосовно інтенсивності - якщо люди сапають поле і збирають колорадських жуків у відро замість використання агро-хімії, то хто їм винен. Навіть на селі тре думати головою.
  6. Не власник а рагуль якийсь - в тому і суть керівника щоб керувати, а не гарувати як дешева робоча сила. Ті люди що "з ранку дo нoчі гнуть спини в Aнглії, Hімeччнині і т.і. нa фізичнo нeлeгкиx роботаx" - це жителі маленьких містечок та сіл без освіти та інтелекту (їхні українські аналоги працюють так в Польщі\Москві). Той же кваліфікований електрик, сантехнік чи плиточник працює в " в Aнглії, Hімeччнині і т.і" з 9 до 6, з вихідними та соцпакетом.
  7. НЕ сильнодіючі ліки та ліки без наркоти як правило дорослим людям продають без проблем. Крім того, можна в УА купити рецепт на латин та купувати там все що треба
  8. В такому темпі можна попрацювати 3-4 місяці, шоб купити класні джинси-куртку-кросовки і пассат б5.5 на польських номерах, щоб на Різдво\Паску\Празник було можна гонорово показатись на селі. На довший період це провальний план - падає мотивація + здоров"я (хребет свій, не колгоспний).
  9. Такого заробляння мож бути місяців 5. А далі, або вертатись в Україну, і ставити на зароблені гроші кований паркан, навколо хати в селі, або покращуват життя там. От і маєте при 2 варіанті + витрати на страховку авто, + витрати на оренду кращого житла, + витрати на культ-програму. Тому в 1-2к злотих ви не вкладетесь
  10. Це не жити, а виживати. Якщо додати до цього списку пальне для авто, не хостел а хоча б 1-кімнатну квартиру, ну і + якась культурна програма в неділю (кіно, розваги, в кафе сходити тощо), то для великого міста треба буде мінімум 2.5-3к для 1 людини. Про ціни ви мені не розкажете, бо в ПЛ я буваю часто. Щось дорожче, щось дешевше. От до 2014 дійсно, дешевше було майже все.
  11. Мене цікавить питання, ЯК 90% людей виживають на 1к злотих в місяць? На мою думку це не можливо, а опитування трохи не правдиве
  12. На деяких вулицях у Львові така ситуація після кожного дощу.
  13. В околицях Парижу бачив подібні види ЛЕП.
  14. А що таке ПнД шиткоїн, і чим він відрізняється від звичайного шиткоїна?
  15. Куплю 500 USDT або TUSD. Переказ на карту укр банку
  16. Всім привіт! Віддавна хочу поїхати в США як турист - подивитися країну, поподорожувати, відвідати місця з фільмів і т д. Але щось я боюся подавати на ту візу самотужки - в США великий % відмов, і я в той % потрапити не хочу. Тому порадьте хороше візове агенство чи візового консультанта, який на практиці комусь допоміг отримати ту візу. Я дзвонив в кілька кантор - таке враження що тамтешні працівники просто ютубу трохи подивились і все, в бій. Якщо консультація\допомога платна - без проблем, але хочу знайти перевірених людей які допоможуть не накосячити, а не просто візьмуть $ і пробубнять інфу з нету\ютубу
  17. Я читав цю тему, а також кілька профільних форумів. Але всеодно є запитання: на цьому форумі тема заглохла 1.5 роки тому, а відтоді багато чого помінялось. На профільних форумах в основному теми стосуються громадян РФ, і тому теж не весь досвід можна перейняти. Саме тому і шукаю перевірену людину яка крутиться в тому і може підказати чи порадити з урахуванням найсвіжішого досвіду
  18. І скільки часу, по вашому, триватиме це пекло та Пакистан? Швидко впали, 1-2-3 свічками, закупились на дні та відскочили, чи впали і лежать поки не витрясуть з хом'яків дорогий біток/ефір?
  19. Інтерес до бітка і крипти загалом є завжди. Гугл трендс може лежати, всі бажаючі вже купили дорогий біток (та іншу крипту) ще попереднього разу. І вони всі чекають на перехай щоб вийти в 0, а в ідеалі ще б пару % заробити. Стосовно літа - WIFI на курортах в основному є, як і роумінг. Та і смартфон всі беруть з собою на відпочинок.
  20. Це ж що треба хом"якам розказати, щоб вони продали по 5К? Ну а по 3К хом"яки продадуть хіба під фізичним впливом. Всі чекають туземун, було 4 місяці безперервної корекції, тепер треба трохи часу порости. Інакше який зміст ту корекцію було затівати?
  21. цей графік зараз не актуальний - тоді людей що ЧУЛИ про крипту було на 85% менше ніж тепер, а власників крипти на 95% менше ніж тепер. Та і криптовалют, стартапів, інфраструктури було на порядки менше. Щоб той графік спрацював зараз треба щоб, наприклад крипту заборонили в США, а такого не буде
  22. Чомусь всі адепти крипто-бульбашки забувають про 1 факт: в світі є тисячі кубометрів готівкових доларів, євро та інших банкнот, з якими НЕ МОЖНА піти в банк і взяти з собою в Маямі чи Сен-тропе. Проте за допомогою не складних операцій ті кубометри готівки можна перетворити в крипту. І вже з логіном/паролем від крипто-гаманця їхати куди треба: Нью-йорк, Макао чи Червоноград. Оцінка корупції світової за 16 рік - 2 трильйони $. Світовий ринок наркотиків і аналогічних речовин - ще 2 трильйони. + ухилення від сплати податків, + частина від 8 трильйонів $ від ринку золота. Коли ці всі трильйони ( я перелічив далеко не все) перетечуть в крипту (не тільки в бтц), тоді і побачите чи крипта бульбашка чи новий вид банкнот.
  23. А в що ви більше вірите і які ваші цілі? Якщо треба витрачати вже то однозначно $. Якщо для трейдингу, то залежно в що ви вірите - вірите в біток тоді зливайте в біток. Вірите що бтц дешевшатиме - тоді $
×