Sergio Tachini Опубліковано: 9 березня, 2015 Опубліковано: 9 березня, 2015 Перевод в другой банк вариантом для себя не считаю ( очень большая комиссия за перевод). если Вам не отказывают в переводе на платежеспособный банк-это последняя соломинка спасти деньги. потеря на комиссии компенсируется начислеными процентами по депо и по крайней мере остается маленький шанс спасти своё. нужно уметь проигрывать. (прошлой осенью лишь swift перевод, на котором я настоял, из дельтабанка помог избежать потери крупной суммы) 4 Цитата
Sveto4k@ Опубліковано: 12 березня, 2015 Автор Опубліковано: 12 березня, 2015 Потеря 15% . У меня это сумма с 000. Плачу и вывожу частями. Адвокат сказал, что получать любыми способами выгоднее, чем судится. Да, и кстати, не знаю, как в других городах, а в Одессе найти адвоката со специализацией по банковской деятельности- проблема. А те которые есть, заточены отбиваться от кредитов, а не выбивать депозиты. Цитата
Hipak Опубліковано: 28 березня, 2015 Опубліковано: 28 березня, 2015 В січні 2015 року відкрив картку «Ощадний рахунок» в банку МИХАЙЛІВСЬКИЙ, поклав гроші, отримав 25% річних. Карткою розраховувався за кордоном (т.ч.зняття готівки).Після повернення звернувся в банк і переконався що все списано і заборгованості не має.Майже два місяці не користувався карткою.Через два місяці банк списує незрозумілі суми з мого рахунку, в банку кажуть ще це якісь курсові різниці, які банк нарахував мені через 2 місяці. По виписка з картки видно що все списано і окремо через 2 місяці суму яку банк списує з рахунку під виглядом якихось курсових різниць. Чітких роз'яснень ніхто надати не може.Зараз в мене на рахунку "-", у банку кажуть що я маю це погасити, хоча чому виник "-" пояснити не можуть.На підставі яких документів пройшло списання заднім числом через 2-ва місяці?Як розраховувалась сума додаткового списання через 2-ва місяці?Чому мене не повідомили що з мене списують заднім числом? Відповідь на питання надати ніхто не може!!! Цитата
Рекомендовані повідомлення