Перейти до вмісту

Можно выбирать несколько вариантов ответа, если планируются траты в равных пропорциях  

119 користувачів проголосувало

1. 1. Что вы сделаете с полученными выплатами по вкладам в "Дельта-банке"?

• положу на депозит
      20
    • куплю наличную валюту
      86
    • потрачу
      25

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)

а чому карту не можна закрити? в мене ощадна була - закрили 2 тижні тому. на рахунку було кілька копійок.

От тоді не закрили а заявку прийняли. Бо на рахунку 10коп що є менше 10грн.

А сьогодні лист прийшов що НЕМОЖЛИВО закрити бо в мене там наявність коштів в розмірі 10 копійок.

Це яким ж чином я маю ці копійки забрати/списати/спалити/подарувати щоб попрощатись з цим банком??

Змінено користувачем t.c.
Опубліковано:

Це яким ж чином я маю попрощатись з цим банком??

При ликвидации установы гроши <10 UAH просто спишут в пользу банка.

Если остались только положительные ПОТОЧНЫЕ рахунки, то просто забудьте.

• 2 weeks later...
Опубліковано:

Коллега только что был в ДельтаБанке. Девочка-менеджер сказала, что скоро этот банк выкупит "главный банкир" всея Украины.

чув і я таку брехню з місяць тому. (по секрету сказали одному 200+ "дуже обізнані люди"). яких наслідків від цього можна чекати?

Опубліковано:

Доллар 26.858114

Eвpо 30.188520

Удачи!

Зная о повадках государства это звучит довольно фантасмагорически, что мелкие валютные вкладчики дельты еще и вышли в плюс по итогам краха банка, имея возможность откупиться по 22-23.

Ну пока выплатили где-то треть. А выплаты будут до конца октября

Вкладникам АТ «Дельта Банк» вже виплачено 3,4 млрд грн

Вкладникам АТ «Дельта Банк» вже виплачено 3,4 млрд. грн, що складає майже 68% від першого траншу, або більше 25% від загальної гарантованої суми. Наразі виплати здійснюються за депозитними договорами, строк дії яких закінчився до 03 березня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки, в т.ч. зарплатні, пенсійні, соціальні). Сума таких виплат складатиме 4,9 млрд. грн., а в загальному реєстрі сума до виплати вкладникам АТ «Дельта Банк» – 13,1 млрд. грн.

http://www.fg.gov.ua/news/vkladnikam-at-delta-bank-vje-viplacheno-34-mlrd-grn-1398.html

Только на первый транш выплат выделили 4 млрд гривен. Всего же до конца октября должны вернуть 13 с лишним миллиардов.

Опубліковано:

А кроме меня есть еще "счасливчики", которые попали в список тех, по которым "Фонд проведе протягом 2-3 місяців перевірку на предмет незаконного дроблення вкладів на 3,1 млрд грн (їх власниками є 18 тис вкладників)"?

Есть) Я один из них

Опубліковано:

Только в Привете говорят, что второй транш по Дельте уже закончился

А вот и относительно свежее от фонда:

http://www.fg.gov.ua/news/vkladnikam-at-delta-bank-vje-viplacheno-62-mlrd-grn-1461.html

24.07.2015

Вкладникам АТ «Дельта Банк» вже виплачено 6,2 млрд. грн, що складає майже 47,4% від загальної гарантованої суми. Наразі виплати здійснюються за депозитними договорами, строк дії яких закінчився до 30 квітня 2015 року включно та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки, в т.ч. зарплатні, пенсійні, соціальні). В загальному реєстрі сума до виплати вкладникам АТ «Дельта Банк» становить 13,1 млрд. грн.