Перейти до вмісту

Iskander

Форумчанин
  • Публікації

    20
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

48 Душка

Про Iskander

  • Звання
    Member

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Буковина
  1. Iskander

    Налог на недвижимость

    є якась відповідальність за недопуск комісій? якщо допустим вигнати собаку з вольєру ?
  2. Iskander

    Налог на недвижимость

    в мене залишилась спадщина в селі. там куркульське гніздо. всякі хліви, курники, дровітні... хоч іди й розвалюй. не оформлено нічого крім житлових прміщень. але це ще півбіди. є недобудований 3х поверховий будинок. документи на будівництво вибирались 30 років тому як на 2поверховий і десь ті документи благополучно похєряні. коли переоформляв спадщину в нотаріуса, той звідкись взнав про будинок (напевно звязувався з сільрадою)й причепився що його обовязково переоформляти а для цього він має бути оцінений експертизою як будівельні матеріали. правда потім нотаріус передумав ... на тому тижні ходив до голови сільради питався про податок. каже - є вказівка ходити й міряти нерухомість для нарахування . нема вказівки як це робити. щодо податкової- було колись приходили листи щастя від них , з запрошенням прийти до них для уточнення даних. з особливим наголошенням що згідно законодавства вони мають право запрошувати . через пару років перестали писати. напевно образились що ніхто не приходить... думаю краще поки переждати.
  3. Взагалі в медицині нічого не розумію, але є в мене таке хобі розводити бджіл. Тому розкрию шановному панству пару секретів. 1. Взагалі пасічники ще ті лохотронщики в нас безвідходне виробництво... І все дуже корисне. 2. Підмор це загинувші зимувалі бджоли. В цей час вони не випорожняються і переповнені каловими масами. тому такого я б точно не пробував. Краще їжте мед. Якщо вже хочете поексперементувати то краще з пергою чи маточним молочком. ще можна настойку прополісу використовувати замість зеленки.
  4. Iskander

    Образ успешного человека

    Дякую за цікаву тему. Не збирався писати, тільки читав. Але надибав на маленьку неточність, а диявол завжди ховається в дрібницях... В цьому експерименті вчені помилились. То був не центр задоволення, а центр стимулювання бажань. На скільки я памятаю, відчуття було не щастям, а передчуттям скорого наближення щастя. Миша була схожа на ігромана коло ігрового автомату.
  5. Iskander

    Юмор (без политики)

    Адам с Евой резвятся в саду, спускается к ним Бог и говорит: - Дети мои, у меня есть вам два подарка, только вы должны решить кому какой.. Первый подарок - писать стоя.. Ну Адам громче всех орал и бился головой об деревья, что он хочет писать стоя, что всю жизнь мечтал. Ева ему уступила.. И Адам побежал по саду, радовался, прыгал, кричал, ссал на все подряд! На деревья, на цветы, на каждую букашку и просто на землю! Ева встала рядом с Богом.. В молчании смотрели они вместе на это безумие.. И тут Ева спросила: - Боже мой, а второй-то подарок какой?.. И молвил Бог: - Мозги, Ева.. Мозги..! Но мозги, Ева, придется тоже отдать Адаму, иначе он тут все обоссыт!
  6. Iskander

    Дельта Банк

    Забрав в Чернівцях все до 200. цього разу процес пішов веселіше. кажуть бабки що через нас не видають пенсії. ніби інкасатори збирали гроші по всіх районах області. Напевно також залишився хвостик. думаю зайти в дельту...
  7. Iskander

    Дельта Банк

    вчора вбив там 3 годинив черзі, перенесли на сьогодні. депо пропонують, тільки дуже мляво. грошей на всіх не вистачило...
  8. Тільки по розповідям очевидців. Довелось відпоювати з ложечки кількох кумів. Сам за неповних 35 ще не заходив до загсу. Співмешкаю. ніби все нормально, але останнім часом щось часто почало тягнути на молоденьких студенток. Якісь вони втішні самі по собі, як малі козенята.
  9. Доказувати що ще ведуться потрібно лише ощасливленим сімейним життям чоловікам.
  10. Iskander

    Сорта чая. Очень крепкий чай без сахара. Любители, ау!

    також люблю зелений, а добавку даю сам - китайський лимонник. тільки з ним можна переборщити і безсонна ніч забезпечена. краще пити вдосвіта перед тяжким днем.
  11. Iskander

    Дельта Банк

    чув і я таку брехню з місяць тому. (по секрету сказали одному 200+ "дуже обізнані люди"). яких наслідків від цього можна чекати?
  12. Iskander

    Дельта Банк

    Отримав відсотки за пару місяців в приваті. депозити закінчилися в травні і червні. Хтось знає коли до них дійде черга? Ще й оформив здуру багаторічний на 5р, 1й рік закінчується через пару днів. як гадаєте можна його тепер розірвати достроково?
×