Svyatko1 1 467 Опубліковано: 10 червня, 2015 зовні він мені більше подобається ніж КарпатБуд. Коли здадуть Вам квартиру, якщо можна запросіть мене в гості, хочу порівняти якість внутрішніх робіт у цих забудовників. Доречі в тому будинку де Ви, моєї дружини подруга з чоловіком купили квартиру ))) Ще одних айтішників пробую в цей район перетягнути, тут хороший велосипедний маршрут пролягає через ліс в Брюховичі, так що будемо кататись )) покатулі на велосипеді будуть 100% ) літній період на роботу ) на наступний тиждень маю йти з дизайнером перемірювати хату, можете зі мною ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ksywechka 0 Опубліковано: 11 червня, 2015 Я купила в ЖК Добра Оселя квартиру, в Б1 секции. Там есть хорошие планировки 2-комнатных квартир http://www.dobra-oselia.com.ua/ua/9/1462/. Попала тогда на акцию к Пасхе, и цена еще вышла хорошей, и курс у них внутренний не такой как ЧР. Тоже перед этим мониторила все предложения по Львову, есть конечно цена дешевле, но тут хотя бы строят по-человечески. Сейчас смотрю они стали досрочно сдавать секции, надеюсь в моей тоже сдача будет вовремя! Потому что переезд уже так поджимает. Мені також подзвонили і сказали, що будинок здадуть досрочно Вже чекаю недочекаюсь коли почну робити ремонт у своїй квартирі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Пашка 0 Опубліковано: 15 червня, 2015 Мені також подзвонили і сказали, що будинок здадуть досрочно Вже чекаю недочекаюсь коли почну робити ремонт у своїй квартирі. Я живу неподалік від цього житлового комплексу.Проїзджаю повз нього коли на роботу їду в центр.Виглядає суперово. Я й сам думаю над тим що б купити там квартиру,але чекаю секцію яка буде вікнами на дорогу виходити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ostapgestap 0 Опубліковано: 6 липня, 2015 Що скажете на рахунок ЖК "Галіція"? Дуже приваблива ціна, які перспективи в цього комплексу? Чи знаєте щось про забудовника? Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
panas 1 528 Опубліковано: 11 липня, 2015 Що скажете на рахунок ЖК "Галіція"? Дуже приваблива ціна, які перспективи в цього комплексу? Чи знаєте щось про забудовника? Дякую. Там нет цены от 5900 гривен за метр, это сходу недобросовестная реклама. Цена в районе 15000, что очень дорого для Рясне; можно уточнить в их отделе продаж. Самые дешевые предложения: ФоррестХилл на ул. На Нивах 8900, Карпатский оберег ул. Мировая 8900, Фамилия ул.Кульпарковская 9000. Могут быть еще стройки в Рясне и Брюховичах. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ostapgestap 0 Опубліковано: 12 липня, 2015 Там нет цены от 5900 гривен за метр, это сходу недобросовестная реклама. Цена в районе 15000, что очень дорого для Рясне; можно уточнить в их отделе продаж. Самые дешевые предложения: ФоррестХилл на ул. На Нивах 8900, Карпатский оберег ул. Мировая 8900, Фамилия ул.Кульпарковская 9000. Могут быть еще стройки в Рясне и Брюховичах. Реклама дійсно не добросовісна. Дуже дякую за відповідь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ioan 39 Опубліковано: 13 липня, 2015 Що скажете на рахунок ЖК "Галіція"? Дуже приваблива ціна, які перспективи в цього комплексу? Чи знаєте щось про забудовника? Дякую. І договір, як сказали юристи не альо... 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ostapgestap 0 Опубліковано: 13 липня, 2015 І договір, як сказали юристи не альо... Зрозуміло, дякую Вам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qazeg 0 Опубліковано: 14 липня, 2015 Які взагалі прогнози, думаєте будуть падати ціни? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rima31 1 Опубліковано: 16 липня, 2015 Два месяца назад купили квартиру, вторичное жилье. Двухкомнатная квартира нам обошлась в 55 тыс $ с хорошей планировкой, не убитая в Галицком районе. Квартиру искали сами, на портале недвижимости в Украине. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах