2000 Опубліковано: 24 серпня, 2015 Опубліковано: 24 серпня, 2015 Сколько интересно составляет экономия на однокомнатную квартиру и семью в 2 человека? На все счетчики стоят кроме отопления , стоит ли оформлять или это все фейк? Цитата
Nirvana Опубліковано: 24 серпня, 2015 Опубліковано: 24 серпня, 2015 нет не стоит.будете продавать квартиру все вычтут.уже консультировались с юристами. Цитата
Kataleya Опубліковано: 24 серпня, 2015 Опубліковано: 24 серпня, 2015 нет не стоит.будете продавать квартиру все вычтут.уже консультировались с юристами. что вычтут? 4 1 Цитата
TILANA Опубліковано: 24 серпня, 2015 Опубліковано: 24 серпня, 2015 что вычтут? сумму субсидии за все годы Наше государство нас любит 3 Цитата
Pan Włodek Опубліковано: 24 серпня, 2015 Опубліковано: 24 серпня, 2015 что вычтут? Не слухайте маячню. 3 Цитата
TILANA Опубліковано: 24 серпня, 2015 Опубліковано: 24 серпня, 2015 Не слухайте маячню. Вы сумУ ТОЙ маячнi знаете? 4 Цитата
Kataleya Опубліковано: 24 серпня, 2015 Опубліковано: 24 серпня, 2015 Не слухайте маячню. я не слухаю - я знаю, тому питаю, що людина нам пише таке? це обговорювалось вже багато разів, і навіть відповідь раніше давала... тому ж зауважила тут.. 4 1 Цитата
Pan Włodek Опубліковано: 24 серпня, 2015 Опубліковано: 24 серпня, 2015 Вы сумУ ТОЙ маячнi знаете? Пані Тілано, я вас дуже поважаю, але давайте говорити предметно. На якій підставі мають вирахувати? Прошу посилання на відповідні нормативні акти. 3 Цитата
TILANA Опубліковано: 24 серпня, 2015 Опубліковано: 24 серпня, 2015 Пані Тілано, я вас дуже поважаю, але давайте говорити предметно. На якій підставі мають вирахувати? Прошу посилання на відповідні нормативні акти.Ок! Ок, они тут ранее были. Я сегодня занята - поищу на днях Вы же понимаете, что от моей ошибки выиграют все 3 Цитата
Kataleya Опубліковано: 24 серпня, 2015 Опубліковано: 24 серпня, 2015 Пані Тілано, я вас дуже поважаю, але давайте говорити предметно. На якій підставі мають вирахувати? Прошу посилання на відповідні нормативні акти. я повторю для всех ещё раз! может ув. Нирвана к такому спецалисту просто попал не вводим никого в заблуждение и: субсидия это подарок гос-ва человеку получающего субсидию!!! если Вы будете продавать квартиру, то отдавать гос-ву субсидийные не надо! а также при дарении, спадщине и других видах цивільно-правових правовідносин - НЕ НАДО. вразумительно написала уважаемые, не путайте кредиты с начислением субсидий - разные вещи по природе своей. субсидия это не кредит - отдавать не надо, пишу по простому - чтоб люди поняли!!! 9 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення