Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
15 часов назад, FredJr сказал:

Кто следит на за NEO, что думаете пробьём 150 или нет? Лично я думаю что может и не с первой попытки, но в ближайшее время полетим до 200, а там увидем.

Непонятно на чем вообще он растет, наверно, на поклонниках фильма "The Matrix":D Ибо других причин для роста я вообще не вижу... 

Опубліковано
1 час назад, Jilane2 сказал:

Непонятно на чем вообще он растет, наверно, на поклонниках фильма "The Matrix":D Ибо других причин для роста я вообще не вижу... 

Крипта в принципе штука не очень понятная и логичная, я к торговле криптой отношусь скорее как к своего рода покеру,игре кто кого на... А так NEO довольно таки медленно идет вверх, что для меня странно, я думал будет резкий рост до 200, даже чуточку выше, после качели и после спад в район 100-110, а учитывая то что растут медленно возможно хотят загнать выше чем 200...

Опубліковано
В 13.01.2018 в 20:05, Svyatko1 сказал:

Веду свій канал в телеграмі, там писав про зону закупки 210-250, а в потрібний момент попередив про можливу корекцію до двох рівнів 280$ і 265$.
Де зараз ціна можна глянути на графіку в реальному часі.
Глобальні цілі також на графіку

https://www.tradingview.com/x/EuMY3iIj/

Хто хотів, той міг шикарну позу набрати з мінімальним ризиком... далі кожен сам приймає рішення) vsJhSEm7

• Лайк 1
  • Подобається 5
  • Не подобається 1
Опубліковано (змінено)
19 hours ago, Endeavour said:

Медвежий третий день подряд сдерживает рост, … по сегодняшней свече очень существенно, ... либо пружина выстрелит, … или завариваем другой кофе (для гадания):huh:

Похоже, что 13к на этот раз стал сильным уровнем поддержки, … медведи выдохлись,  …  пружина?! … предполагаю по итогам сегодняшнего торгового дня взятие 15к.

Змінено користувачем Endeavour
Опубліковано (змінено)

Ввечері ще одну картину скину на цікавий мув монетки) але спочатку, хай пози понабирають учасники каналу в телеграмі)
По бітку критична зона це ранок 17.01 і ціна в зоні ‎15700-15870(нюанси розписувати не буду).

Змінено користувачем Svyatko1
Опубліковано
7 часов назад, Jilane2 сказал:

мне кажется, что рост NEO связан с тем, что он по сути является китайским аналогом Эфира. И как раз сейчас на базе NEO начинают запускаться различные ICO, в которых принимают инвестиции исключительно в этой монете

Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Svyatko1 сказал:

Хто хотів, той міг шикарну позу набрати з мінімальним ризиком... далі кожен сам приймає рішення) vsJhSEm7

Очень слабенькая монета, мало верится в такой рост. Хотя, если будет сговор для пампа, то вполне возможно. Может даже на 1,2к выстрелит, но потом побреют хомячков и откатится на 500-400.

Змінено користувачем Jilane2
Опубліковано
19 минут назад, Jilane2 сказал:

Очень слабенькая монета, мало верится в такой рост. Хотя, если будет сговор для пампа, то вполне возможно. Может даже на 1,2к выстрелит, но потом побреют хомячков и откатится на 500-400.

А кеша чем лучше, что сходил на 4к.?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...