diz646 359 Опубліковано: 10 лютого, 2015 Одноразового пароля конечно же нет Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tohan 6 804 Опубліковано: 11 лютого, 2015 Лимит скрил поднимал еще в том году без проблем по звонку через скайп в течение получаса. Текущий лимит 10 тыс. евро. Так вот почитав все новости про банк снял последние 4 тыс грн. с кредитки ФиК час назад без проблем по 100 у.е. в 2 захода. Что приятно удивило, так это курс конвертации порядка 21 грн. за 1 доллар. Теперь думаю может еще гривны закинуть и конвертануть в скрилл Не спеши брат - 21 это только курс авторизации,а потом докинут по курсу 24,9!!! Я тоже так лохонулся - зашел в минус Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Rurik1923 10 Опубліковано: 11 лютого, 2015 Лимит скрил поднимал еще в том году без проблем по звонку через скайп в течение получаса. Текущий лимит 10 тыс. евро. Так вот почитав все новости про банк снял последние 4 тыс грн. с кредитки ФиК час назад без проблем по 100 у.е. в 2 захода. Что приятно удивило, так это курс конвертации порядка 21 грн. за 1 доллар. Теперь думаю может еще гривны закинуть и конвертануть в скрилл курс продажи в финиках по картам 24,90, авторизация 21,00 так что смело закидуем гривню и ждём камисию Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ya_Valusha 0 Опубліковано: 11 лютого, 2015 подскажите как правильно? депозит $ до июля.разрывать сейчас до введения ВА или нет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diz646 359 Опубліковано: 11 лютого, 2015 сомневаюсь что разорвут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
okater 43 Опубліковано: 11 лютого, 2015 и я про то же, сон как рукой сняло, буду в иб разбираться Та до чого тут ІБ? Я ним взагалі не користувався і мені відключили його за неоплату )) Реєструєшся в Skrill, підв’язуєш туди карту і виводиш. При реєстрації не забудь вибрати потрібну валюту (USD, EUR...) Якщо раніше в Skrill не реєструвався, то проблема буде в низькому ліміті на ввід. Зразу треба піднімати, в гуглі є вся інфа. Або в мене в блозі. подскажите как правильно? депозит $ до июля.разрывать сейчас до введения ВА или нет. Було вже таке питання в цій темі. Тобі його так просто розірвати не дадуть. Так що, як то кажуть, щоб не тратити нерви, "розслабся і постарайся отримати задоволення" )) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ya_Valusha 0 Опубліковано: 11 лютого, 2015 Та до чого тут ІБ? Я ним взагалі не користувався і мені відключили його за неоплату )) Реєструєшся в Skrill, підв’язуєш туди карту і виводиш. При реєстрації не забудь вибрати потрібну валюту (USD, EUR...) Якщо раніше в Skrill не реєструвався, то проблема буде в низькому ліміті на ввід. Зразу треба піднімати, в гуглі є вся інфа. Або в мене в блозі. Було вже таке питання в цій темі. Тобі його так просто розірвати не дадуть. Так що, як то кажуть, щоб не тратити нерви, "розслабся і постарайся отримати задоволення" )) есть небольшой шанс разорвать сейчас (чз знакомых)вот думаю разорвать сейчас и расслабляться или не трогать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diz646 359 Опубліковано: 11 лютого, 2015 небольшого шанса -НЕТ Расслабтесь 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
diz646 359 Опубліковано: 11 лютого, 2015 выдача остатков валютного депо гривнами в эквиваленте 100$ в день. по курсу на сегодня 22.00. т.е. 2200-00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Telepuzik 20 Опубліковано: 11 лютого, 2015 . Повністю вже забив ліміт на Skrill, більше туда закинути не можна. Для увеличения лимита надо пройти верификацию. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах