diz646 Опубліковано 10 лютого, 2015 Опубліковано 10 лютого, 2015 Одноразового пароля конечно же нет Цитата
tohan Опубліковано 11 лютого, 2015 Опубліковано 11 лютого, 2015 Лимит скрил поднимал еще в том году без проблем по звонку через скайп в течение получаса. Текущий лимит 10 тыс. евро. Так вот почитав все новости про банк снял последние 4 тыс грн. с кредитки ФиК час назад без проблем по 100 у.е. в 2 захода. Что приятно удивило, так это курс конвертации порядка 21 грн. за 1 доллар. Теперь думаю может еще гривны закинуть и конвертануть в скрилл Не спеши брат - 21 это только курс авторизации,а потом докинут по курсу 24,9!!! Я тоже так лохонулся - зашел в минус Цитата
Rurik1923 Опубліковано 11 лютого, 2015 Опубліковано 11 лютого, 2015 Лимит скрил поднимал еще в том году без проблем по звонку через скайп в течение получаса. Текущий лимит 10 тыс. евро. Так вот почитав все новости про банк снял последние 4 тыс грн. с кредитки ФиК час назад без проблем по 100 у.е. в 2 захода. Что приятно удивило, так это курс конвертации порядка 21 грн. за 1 доллар. Теперь думаю может еще гривны закинуть и конвертануть в скрилл курс продажи в финиках по картам 24,90, авторизация 21,00 так что смело закидуем гривню и ждём камисию Цитата
Ya_Valusha Опубліковано 11 лютого, 2015 Опубліковано 11 лютого, 2015 подскажите как правильно? депозит $ до июля.разрывать сейчас до введения ВА или нет. Цитата
okater Опубліковано 11 лютого, 2015 Опубліковано 11 лютого, 2015 и я про то же, сон как рукой сняло, буду в иб разбираться Та до чого тут ІБ? Я ним взагалі не користувався і мені відключили його за неоплату )) Реєструєшся в Skrill, підв’язуєш туди карту і виводиш. При реєстрації не забудь вибрати потрібну валюту (USD, EUR...) Якщо раніше в Skrill не реєструвався, то проблема буде в низькому ліміті на ввід. Зразу треба піднімати, в гуглі є вся інфа. Або в мене в блозі. подскажите как правильно? депозит $ до июля.разрывать сейчас до введения ВА или нет. Було вже таке питання в цій темі. Тобі його так просто розірвати не дадуть. Так що, як то кажуть, щоб не тратити нерви, "розслабся і постарайся отримати задоволення" )) 1 Цитата
Ya_Valusha Опубліковано 11 лютого, 2015 Опубліковано 11 лютого, 2015 Та до чого тут ІБ? Я ним взагалі не користувався і мені відключили його за неоплату )) Реєструєшся в Skrill, підв’язуєш туди карту і виводиш. При реєстрації не забудь вибрати потрібну валюту (USD, EUR...) Якщо раніше в Skrill не реєструвався, то проблема буде в низькому ліміті на ввід. Зразу треба піднімати, в гуглі є вся інфа. Або в мене в блозі. Було вже таке питання в цій темі. Тобі його так просто розірвати не дадуть. Так що, як то кажуть, щоб не тратити нерви, "розслабся і постарайся отримати задоволення" )) есть небольшой шанс разорвать сейчас (чз знакомых)вот думаю разорвать сейчас и расслабляться или не трогать. Цитата
diz646 Опубліковано 11 лютого, 2015 Опубліковано 11 лютого, 2015 небольшого шанса -НЕТ Расслабтесь 1 Цитата
diz646 Опубліковано 11 лютого, 2015 Опубліковано 11 лютого, 2015 выдача остатков валютного депо гривнами в эквиваленте 100$ в день. по курсу на сегодня 22.00. т.е. 2200-00 Цитата
Telepuzik Опубліковано 11 лютого, 2015 Опубліковано 11 лютого, 2015 . Повністю вже забив ліміт на Skrill, більше туда закинути не можна. Для увеличения лимита надо пройти верификацию. Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.