Johndoe 1 599 Опубліковано: 28 липня, 2015 (змінено) Хунта хоче ввести реєстрацію сім-карток http://www.epravda.com.ua/news/2015/07/28/552795/ Така пропозиція була в "диктаторських законах 16 січня", проти яких виступав євромайдан який привів до влади теперішню міліцейську хунту. Рекурсія Змінено 28 липня, 2015 користувачем Johndoe 20 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бурый Миша 41 276 Опубліковано: 28 липня, 2015 Закупаем эстонские симки с роумингом? 1 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Johndoe 1 599 Опубліковано: 28 липня, 2015 у мене є 5 польських. лежать в тумбочці на всякий випадок Закупаем эстонские симки с роумингом? 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DmitriySharkin 14 069 Опубліковано: 28 липня, 2015 С одной стороны - в странах победившей демократии так и есть. С другой - а нафиг нам это нужно. Плюс те кто у власти так громко говорили о диктаторских законах. Плюс неработающие законы у нас, могилизация... В наших условиях я против. 9 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vahtang 2 301 Опубліковано: 28 липня, 2015 Мера правильная. Как и все остальные законы от 16 января - в духе европейской демократии. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бурый Миша 41 276 Опубліковано: 28 липня, 2015 в странах победившей демократии так и есть Знаю, что в РФ такая обязаловка, а где еще? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Johndoe 1 599 Опубліковано: 28 липня, 2015 (змінено) В Польщі, Німеччині, Чехії, Словаччині та Литві - точно нема, купував на заправках сімки особисто Знаю, что в РФ такая обязаловка, а где еще? Змінено 28 липня, 2015 користувачем Johndoe 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бурый Миша 41 276 Опубліковано: 28 липня, 2015 В Польщі, Німеччині, Чехії, Словаччині та Литві - точно нема, купував на заправках сімки особисто В США тоже в каждом волмарте продаются. 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PUP_ZEMLI 74 Опубліковано: 28 липня, 2015 Якби мали справу з інтернет торгівлею то зрозуміли б наскільки це знизить % кидал 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ozon1 2 202 Опубліковано: 28 липня, 2015 ... або на скільки збільшить корупцію... 4 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах