vex 85 Опубліковано: 6 березня, 2012 Мда... На заборе-то оно, конечно, комфортнее, чем на вертеле...)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 6 березня, 2012 Мда... На заборе-то оно, конечно, комфортнее, чем на вертеле...)))) австралиец гад в долги вгоняет надеюсь ниже не пойдем 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vex 85 Опубліковано: 6 березня, 2012 австралиец гад в долги вгоняет надеюсь ниже не пойдем Я тоже надеюсь. Окончательно аптренд буду хоронить ниже 1.2975. И то - раз такое дело, то и туда могут сгонять для ужасу.)))) Посмотрим. Март большой, всех накормит, думаю. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DIMON1976 44 Опубліковано: 6 березня, 2012 Как там у Попандопула Чует мое сердце, что мы стоим накануне грандиозного шухера. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vex 85 Опубліковано: 6 березня, 2012 Как там у Попандопула Чует мое сердце, что мы стоим накануне грандиозного шухера. Та да... Но рано же!)))) Что мы будем весь остальной апокалиптический год делать, если с февраля бодренько сольемся?))) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 6 березня, 2012 (змінено) Как там у Попандопула Чует мое сердце, что мы стоим накануне грандиозного шухера. думаю рано завтра посмотрим Змінено 6 березня, 2012 користувачем фома Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість фома Опубліковано: 6 березня, 2012 а вот через недельку пора бояться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ctmcn 10 Опубліковано: 6 березня, 2012 (змінено) австралиец гад в долги вгоняет надеюсь ниже не пойдем А Вы на реале уже или в виртуале ? P.S. Cлог написания постов прежний однако... Хотя не совсем - лаконичнее. Мне нравится Особенно ценовые метки на графиках. Змінено 6 березня, 2012 користувачем ctmcn Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
admin 28 687 Опубліковано: 6 березня, 2012 Выбор спонсоров. http://kurs.com.ua/forum/topic/180-vibor-sponsora Прошу высказаться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ку4ер 282 Опубліковано: 7 березня, 2012 Пора бы на 1.33 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах