Bill Pounds 463 Опубліковано: 31 грудня, 2022 (змінено) 18 hours ago, gosha said: Пари готовы заключить на эту цифру, чтобы не быть голословным ?? Навіщо? Це лише моя думка, голосую за неї переходячи поступово у евро, як і будь-хто можу помилятися і отримати збитки. Щось комусь доводити шляхом "парі" не маю бажання. p.s. хто не ризикує, той не п'є шампанського. Евро наразі доволі ризикований "актив" (серед "міцних" валют), тож і "вихлоп" може бути доволі приємним. Змінено 31 грудня, 2022 користувачем Bill Pounds 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
artem_416 317 Опубліковано: 31 грудня, 2022 42 минуты назад, Bill Pounds сказал: Навіщо? Це лише моя думка, голосую за неї переходячи поступово у евро, як і будь-хто можу помилятися і отримати збитки. Щось комусь доводити шляхом "парі" не маю бажання. p.s. хто не ризикує, той не п'є шампанського. Евро наразі доволі ризикований "актив" (серед "міцних" валют), тож і "вихлоп" може бути доволі приємним. Я полтора года ждал чтоб не приятно стало приятным.Люблю эту пару. Она может просто сломать мозг. Вот на обложке журнала The Economist есть фото премьер министр Италии. С чего бы. Одно дело брать деньги на шару а то и под минус а другое дело под 4 или больше %. Первая неделя года инфляция по ЕС. А там посмотрим. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 31 грудня, 2022 (змінено) Надеюсь, что люди купят евро, хотя бы по 1,015, после того как большие игроки сольют и заработают, чтобы потом и дальше зарабатывать на восходящем тренде. Это намного проще, чем добиться в линию сопротивления. Для этого нужна лишь 1 плохая новость. Змінено 31 грудня, 2022 користувачем Tip_Top Редакция 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 31 грудня, 2022 (змінено) Посмотрим, что новый год нам принесёт. С наступающим вас, пусть следующий год будет счастливым и светлым, годом роста и процветания как Ккраины так и её жителей. Змінено 31 грудня, 2022 користувачем Tip_Top Редакция 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 1 січня, 2023 Все ж таки ще очікуємо на ситуативне здешевлення євро, вже цієї зими. Наразі все зовсім на тоненького. 1 2 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 1 січня, 2023 (змінено) 31.12.2022 в 12:49, Tip_Top сказал: Вы и впрямь готовы делать выводы о поведении рынка во время праздников? Если да, то вперёд, красная тряпка теодора манит, главное чтоб не закалоли)) Я не делаю выводов , я констатирую факты, если шо. Теодоры красной тряпкой манили на 0,8 , и многие на эту тряпку повелись сливая Евро в ожидании откупить на низах, а оно вон как вышло . Мишек уже закАлоли )). Змінено 1 січня, 2023 користувачем gosha 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 2 січня, 2023 По перше всіх з Новим Роком! Сил, терпіння, здоров'я, нехай Бог береже наших захисників ну і перемоги нам всім в цьому році! По друге - ну і срач ви тут розвели) По суті зараз святкові дні і щось глобально аналізувати по цих днях не потрібно. На користь росту Євро зараз працює погода і як наслідок ціна на газ, яка впала минулого тижня менше 800$ за тис кубів, такої ціни не було мабуть ще з літа 2021 року. З приводу інфляції, про яку тут згадували цікаве питання, на мою думку ЄЦБ безнадійно відстав від ФРС і в них вже точно не вийде м'ягко її зменшити. Якщо аналізувати останні реакції ринку на інфляцію, то вони чомусь не далекоглядні. От наприклад вийде в нас в цьому місяці інфляція вище очікуваної, що ми побачимо? Ріст євро так як це буде означати, що ставку можуть підняти не на 50 пунктів, а на 75, або прискорити скорочення балансу, але ж по факту це означає, що всі дії ЄЦБ по боротьбі з інфляцію не проносять результат і економіка котиться в прірву, що тут хорошого я не знаю... Що буде якщо інфляції вийде менше очікуваної - боюсь прогнозувати, бо на це знову ж таки можна з двох сторін дивитися. Ось деякі тези з останнього виступу голови МВФ: - у найближчій перспективі зростання кількості випадків COVID у Китаї - погана новина для світової економіки - у 2023 р. половина економіки ЄС буде в рецесії - економіка США найстійкіша і може уникнути рецесії Якщо повернутися до технічного аналізу, то на днях цікавого нічого немає, на тижнях ми боком зайшли в хмару Ішимоку, де ціна мала би зав'язнути. На місячному графіку ми буквально пару пунктів не дійшли до рівня Мюррея 1,0742, але для місячного графіка можна вважати, що ціль досягнута, вище рівня Мюррея починається вже багато рівнів спротиву один за одним, дальше йти буде важко, та я в принципі і не ставив би на те, що ми зараз прорвемося вище цього рівня Мюррея. Також ми прокололи на місячному графіку рівень Фібо 38,2, досить важливо чи в січні нам вдасться втриматися вище цього рівня. Також Маестро раніше писав, що ще один тест рівня 1,0742 в січні зобов'язаний бути і кидав посилання, де він обґрунтував чому, я не читав цього, але виглядає так, що таки спробують ще раз підійти до цього рівня, поки ринок тонкий і ціна на газ падає це буде зробити доволі легко. P.S. Я там на місячному графіку схематично намалював, найбільш ймовірний сценарій на мою думку, але ринок зараз робить все по своєму) 5 16 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 2 січня, 2023 31.12.2022 в 18:50, Bill Pounds сказал: Навіщо? Це лише моя думка, голосую за неї переходячи поступово у евро, як і будь-хто можу помилятися і отримати збитки. Щось комусь доводити шляхом "парі" не маю бажання. p.s. хто не ризикує, той не п'є шампанського. Евро наразі доволі ризикований "актив" (серед "міцних" валют), тож і "вихлоп" може бути доволі приємним. Так я и предлагаю Вам пари, чтобы Вы на выхлоп пили шампанское, и заодно подтвердили свой прогноз цифры 1,6 деньгами. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 2 січня, 2023 Щас если туристы из Китая навезут своих мутаций Короны - будет, конечно весело всем... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 2 січня, 2023 21 час назад, gosha сказал: Я не делаю выводов , я констатирую факты, если шо. Теодоры красной тряпкой манили на 0,8 , и многие на эту тряпку повелись сливая Евро в ожидании откупить на низах, а оно вон как вышло . Мишек уже закАлоли )). Пожалуйста, сегодня можете скупаться, но что-то пока желающих не очень много. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах