FredJr 2 754 Опубліковано: 25 січня, 2023 Боковичок продовжується, азіати знову вверх євро погнали, Європа знову вниз..? Із цікавого вчора таки переписали позавчорашній мінімум, а до максимума не підібрались. Думаю сьогодні навряд вийдемо з цього коридору, чекаємо на статистику завтра. 15:30 USD GDP (QoQ) (Q4) 2.6% 3.2% 15:30 USD Initial Jobless Claims 205K 190K 17:00 USD New Home Sales (Dec) 617K 640K 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 25 січня, 2023 Америка погнала вверх як і вчора, якесь дежавю. DXY тримається, мінімум 101,325. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 25 січня, 2023 DXY встояв і максимум по парі EUR/USD не переписали. Прикріпляю графік Н4, як мінімум на ньому намалювали подвійну вершину, але чомусь мені здається, що азіати ще попробують переписати хай, навряд в них це вийде. Також на графіку добре видно як ЕМА21 на Н4 не дає піти вниз. Завтра буде цікава статистика, думаю європейці притримаються своєї традиції і трохи підуть вниз до обіду, а вже після обіду усім будуть керувати дані по статистиці, але якось слабо собі уявляю, що зараз вийде сходити ще вище, треба йти на корекцію, хоча б до 1,0742. В англомовних чатах пишуть за те, що Німеччина погодилась надати нам танки і, що це нічого хорошого для євро не принесе, побачимо. Якщо роглядати форекс з точки зору "нас всіх кинуть", то корекція на 1,0742 не зупиниться і багато людей застрягнуть в бай ордерах. Взагалі зараз не той рівень де варто відкривати бай, якщо Ви вірите в падіння євро, то можна по троху продавати, а якщо вірите в ту зе мун євро, то краще почекати входу нижче. Загалом думаю завтра таки повинні пробитися вниз, дивимось. 3 6 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 26 січня, 2023 17.01.2023 в 22:33, Tip_Top сказал: Ой как неожиданно-) развели в одну сторону, немного покрутят и начнут зарабатывать уже на тех кто уверился в росте. Евро - 1,0917 . Пока зарабатывают на шкурах убитых медведей , которые уверовали в 0,8 1 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 26 січня, 2023 3 часа назад, gosha сказал: Евро - 1,0917 . Пока зарабатывают на шкурах убитых медведей , которые уверовали в 0,8 Зарабатывают на шортистах пока в основном как я поглежу. Я слышал, что медведи зимой спят))) 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 26 січня, 2023 Серйозно хлопці взялися до питання, навіть хай переписали, на 2 пункти, але переписали. По DXY мінімум не переписали, виглядає так, що сьогодні-завтра все вирішиться. Подивіться на графік 28-30 вересня, дуже навіть може бути дзеркальне відображення, тобто спайк вверх (зібрати стопи) і після нього відкат на 100+ пунктів і закриття місяця під 1,0742. Рівень 1,0742 такий самий за своєю силою як і рівень 0,9765 і тоді теж прогнозували нереальні цілі вниз, як зараз вверх. Уважно спостерігаємо. 1 6 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 27 січня, 2023 (змінено) Вчорашня статистика по долару вийшли позитивна, на що ринок відреагував, але потім американці знову погнали євро вверх, долар вниз. Що цікаво азіати сьогодні вже якось заспокоїлися і не гнали євро вверх. Також в нас є спроба зафіксуватися під ЕМА21 на Н4, на Н1 доречі ми вже опустилися під всі ЕМА крім 200. Медведі по троху беруть справу в свої руки, але бики ще не сказали останнє слово. До кінця місяця залишилось 3 дні торгівлі на форекс. Дуже важливо закриємо ми його під 1,0742 чи вище. Враховуючи як зараз євро літає, ми за один день можемо пролетіти цей відрізок. P.S. Індекс долара на тижнях малює нижній пінцет, залишився один день. Змінено 27 січня, 2023 користувачем FredJr 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 28 січня, 2023 (змінено) Всім доброго дня! Тиждень який закінчився залишив більше запитань ніж відповідей. На денному графіку ми лягли тілом на рівень Мюррея 1,0864. На тижневому графіку закрили доджем. Відскочили від верхнього краю хмари Ішімоку і пішли вниз. І багато питань в нас до місячного графіку, залишилось 2 дні. В нас там під питанням прокол ЕМА21, яка знаходиться на рівні 1,0820 і чи закриють вище 1,0742, хоча думаю до цього рівня все одно вернемося як не в цьому місяці, то в наступному. Наступного тижня в нас засідання ФРС і ЄЦБ. Статистика, яка вийшла на цьому тижні все таки трохи розв'язує руки ФРС. Економіка штатів працює, ВВП в порядку, продаж нерухомості в порядку. Ринки продовжують не вірити, що ставка взагалі буд піднята до 5% і суперечки йдуть навкруги того, зараз піднімуть на 25 пунктів чи взагалі залишуть без змін. Я думаю 25 гарантовано піднімуть, а можуть і більше, ситуація дозволяє, зараз все в руках ФРС і як бачимо їхня стратегія працює, чого не скажеш про ЄЦБ, вони сильно запороли і як їм тепер вийти з того болота це важке питання. Загалом чекаємо середи. P.S. DXY таки намалював нижній пінцет по суті, Минулий тиждень мінімум був 101,265, цей тиждень 101,295. Змінено 28 січня, 2023 користувачем FredJr 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Leva - 30 552 Опубліковано: 28 січня, 2023 28.01.2023 в 14:42, FredJr сказал: Всім доброго дня! Тиждень який закінчився залишив більше запитань ніж відповідей. На денному графіку ми лягли тілом на рівень Мюррея 1,0864. ... Міркую так що трішки можна євриків злить і увійти через депо в зелені. Без фанатизму. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 751 Опубліковано: 28 січня, 2023 46 хвилин тому, Leva - 30 сказав: Міркую так що трішки можна євриків злить і увійти через депо в зелені. Без фанатизму. Мабуть не через депо, а згодом напряму назад у євро. основне питання - на яких рівнях повертатися? І чи потрібно «в довгу» так ризикувати? Imho 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах