Gotenot 43 Опубліковано: 20 лютого, 2023 (змінено) Мені здається, що якщо мова йде про долар, то й дивитися треба на картинку саме по долару, а не по євро. А в цьому випадку доцільнішою буде пара USDJPY. На Н4 тф ми, здається, повернулись у висхідний канал, який був почав формуватись ще в середині січня. Потім ми з нього випали, але тенденцію росту все ж не переломили, і ось повернулись знов у нього. Так, ситуація непевна, але долар весь цей час ріс. Але тепер, якщо дивитись на Д1, нас тримають зверху ЕМА89 та 100 + Мюррей 134,37, який вже декілька дні не можемо пройти + хмара. Здається мені, якщо до кінця місяця протримаємось у боковику, а ще краще - відіб'ємось від ЕМА55, то з'явиться шанс вийти з нього вверх. На тижневому ситуація така сама: якщо пройдемо ЕМА21, то продовжуєм вверх. А ні - може бути потужний відскок. Тож чекаємо на новини. Змінено 20 лютого, 2023 користувачем Gotenot 2 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 181 Опубліковано: 21 лютого, 2023 Доходность 10-летних облигаций США сегодня резко выросла и достигла 3,95%. Спред доходностей с аналогичными облигациями Германии расширился и составляет 141,3 пункта. Кроме того, фьючерсы на ставку ФРС показывают, что уже 24% участников рынка ожидают повышения ставки ФРС на 0,5% на заседании 22 марта. Это повышает доллар против евро. 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 22 лютого, 2023 18.02.2023 в 11:52, FredJr сказал: Вчора зробили хорошу спробу пробиття вниз рівня фібо і ЕМА55 на днях, але ці обидва пробої виявились фальшивими і запечатали день практично ідеальним білим молотом. В сумі ці всі фактори - це потужний сигнал для росту, як мінімум в район 1,0800 (на тижневому графіку жирна жовта лінія). На тижнях ми не дістали буквально пару пунктів до ЕМА55 і відскочили вверх. Тиждень закрили доджем, який в перспективі може перерости в ранішню зорю, для цього на разі є всі підстави. На статистику в нас багата друга половина наступного тижня, ось там все і вирішиться, а понеділок-вівторок ще за імпульсом підемо вверх. Мировой Евро - 1,0625, плавно по течению плывёт вниз , не смотря на ЕМА, белые молоты, дожди и утренние зори..... Дела... 1 1 5 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
v.sumarukov 464 Опубліковано: 22 лютого, 2023 2 часа назад, gosha сказал: Мировой Евро - 1,0625, плавно по течению плывёт вниз , не смотря на ЕМА, белые молоты, дожди и утренние зори..... Дела... Прогноз дается на основе прошлых закономерностей и ожидаемых событий в будущем, но не учитываются сюрпризы , а также банальный фактор на форексе -" кто музыку заказывает, тот под неё и танцует", т.е использует индикаторы в своих корыстных целях для большего куша. По волновому анализу можно сделать прогноз, что первая восходящая волна на дневном графике закончилась, о чем дополнительно подтверждает заход MACDа в отрицательную зону. Первая волна с 0,9535 28.09.2022 по 1,1032 02.02.2023 , т.е 15 ед. за 4 мес. Вторая волна (нисходящая) составляет от 0,382 до 0,618 от первой, в данном случае конец её от 1,046 до 1,01 и время до середины апреля, а дальше третья восходящая- самая мощная и долгая. Но , хочу напомнить , что это вероятность примерно 66,6% 2 6 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 22 лютого, 2023 Всім доброго дня! Все таки по трішки євро давлять вниз, долар лізе вверх. DXY на зараз 104,300, нагадую ціль в нього 105,500-106,000. В євро ціль 1,0460-1,0500, там в нас зібрано багато різних технічних індикаторів в цьому вузькому діапазоні. Але до кінця місяця вже не так і далеко і як я говорив, закриття місяця під 1,0742 буде дуже поганим знаком для биків і весь цей ріст може виявитись просто корекцією падіння. Думаю бики ще спробують переламати хід подій, а от наскільки в них це вийде покаже час. 2 10 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 22 лютого, 2023 2 часа назад, v.sumarukov сказал: Но , хочу напомнить , что это вероятность примерно 66,6% Это ключевые слова для меня. У меня чуйка даёт большую вероятность, поэтому читаю прогнозы , но полагаюсь исключительно на опыт качелиста. Подскоки дохлой кошки всё ниже и ниже, что говорит о том что продавцы спешат продать не дожидаясь цифры предыдущего подскока. А это явно не в пользу Евры. 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 22 лютого, 2023 9 часов назад, gosha сказал: Мировой Евро - 1,0625, плавно по течению плывёт вниз , не смотря на ЕМА, белые молоты, дожди и утренние зори..... Дела... Я как посмотрю, тут каждый день аналитика противоречит предыдущей аналитике) Ещё когда в прошлый раз прыгнул евро я был не согласен с прогнозом. Вы забыли ещё про уровни Фибоначчи и повешенных)) Я дл сих пор верю, что весь рост был до того момента, как рынок в него поверил и теперь его пора доить) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 23 лютого, 2023 Я бы предпочел корректировать евро с оглядкой на индекс доллара где уровень 0.382 совсем не так далеко как кажется. Тех кто ожидает роста евро "на перспективу" желательно не опускаться ниже 1.0483 (желательно). Евро 1.058 1.05 - рассматриваю как зону покупок (это для тех кто продал в районе 1.09 на наличке или 1.1на мировом) 3 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
arber 100 Опубліковано: 23 лютого, 2023 6 часов назад, InGodWeTrust сказал: Тех кто ожидает роста евро "на перспективу" желательно не опускаться ниже 1.0483 (желательно). Извиняюсь, а что изменится если упадет ниже? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 23 лютого, 2023 (змінено) 38 минут назад, arber сказал: Извиняюсь, а что изменится если упадет ниже? восходящая картина движения предполагает не переписывание низов, если мне не изменяет память лоу января как раз там и находится, Во всяком случае закрытие февраля ниже 1.074 не в пользу евро Змінено 23 лютого, 2023 користувачем InGodWeTrust 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах