gosha 1 822 Опубліковано: 16 березня, 2023 31 минуту назад, Twin сказал: Зле, я вчора таки зайшов в лонг на 1,0543 Если бы заходили, на пару дней раньше, то было бы ещё хуже. .... Уточните плиз, то наличка . ???. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 255 Опубліковано: 16 березня, 2023 4 часа назад, gosha сказал: Если бы заходили, на пару дней раньше, то было бы ещё хуже. .... Уточните плиз, то наличка . ???. Яких пару днів, я ловив це зниження на 1,06 хотів, але стримався) Так готівка, але не зовсім.. 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 17 березня, 2023 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 17 березня, 2023 Всім привіт, часу сьогодні немає, просто хочу повідомити - ФРС почали збільшувати грошову масу, замість її зменшення, на цьому і підскочили вверх. 3 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 18 березня, 2023 16.03.2023 в 23:55, Twin сказал: Яких пару днів, я ловив це зниження на 1,06 хотів, але стримався) Так готівка, але не зовсім.. "Готівка , але не зовсім..... Ловив зниження на 1,06, але стримався " .... Я запутан , перепутан. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 255 Опубліковано: 18 березня, 2023 8 часов назад, gosha сказал: "Готівка , але не зовсім..... Ловив зниження на 1,06, але стримався " .... Я запутан , перепутан. Планував вхід на 1,06+-, але стримався і зайшов по вигіднішому курсу, майже дно зловив на моменті, друге в подарунок не пропонувати)) Готівка, але щоб її отримати треба зробити певні маніпуляції, звісно з комісійними банків... 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 19 березня, 2023 Доброго дня усім! Трішки недільної аналітики перед наступним тижнем. І так тиждень ми закрили на рівні 23,6 відкату Фібо, наступного тижня спробуємо вийти з хмари Ішімоку на W1 і як я писав раніше після цього можливо протестуємо цю хмару зверху. Ми все ще не відпрацювали основну ціль - рівень Фібо 38,2, були доволі близько цього тижня, але хтось явно активно відкупляє на рівні 1,0520, а 38,2 - це 1,0460, приблизно 60 пунктів ще залишилось. Ну і ЕМА 21 і ЕМА55 тримає нас на тижнях, хоча не думаю, що зараз саме вони відіграють головну роль. Також не треба забувати - наступного тижня засідання ФРС, що вони скажуть по ставці дуже важко передбачити в даних умовах, але я б поставив на 25 пунктів. На місячному графіку поки все доволі печально для євро, але до кінця місяця ще трохи більше тижня, побачимо. 2 18 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 20 березня, 2023 UBS купить Credit Suisse. Питання наче і закрили, але незрозуміло, чому набагато нижче ринкової ціни...? По 0,76 франків за акцію, В п'ятницю торги закрили по 1,86 франків з акцію. На премаркеті обидві компанії впали, правда UBS всього на 4%, а от Credit Suisse... Поки писав побачив ось це: 1 4 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
йцукен 1 130 Опубліковано: 20 березня, 2023 1 час назад, FredJr сказал: UBS купить Credit Suisse. Питання наче і закрили, але незрозуміло, чому набагато нижче ринкової ціни...? По 0,76 франків за акцію, В п'ятницю торги закрили по 1,86 франків з акцію. На премаркеті обидві компанії впали, правда UBS всього на 4%, а от Credit Suisse... Поки писав побачив ось це: Банкрот. Думаю, акционеры рады тому, что дали хоть это, вместо 1 франка в обмен на все акции. То ли еще будет с этим наследием, интересно, что там UBS найдет внутри банка и не потянет ли эта помойка его на дно 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 20 березня, 2023 Credit Suisse заявил, что 16 миллиардов швейцарских франков (17,24 миллиарда долларов) его дополнительного долга первого уровня будут списаны до нуля по приказу швейцарского регулятора в рамках его слияния с UBS, что разозлило держателей облигаций в воскресенье. Швейцарский регулятор FINMA заявил, что это решение укрепит капитал банка. Этот шаг отражает желание властей, чтобы частные инвесторы разделили боль от проблем Credit Suisse. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах