+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 13 квітня, 2023 переписали хай, самое время достать 1.11 и самое ТО 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 254 Опубліковано: 13 квітня, 2023 43 минуты назад, InGodWeTrust сказал: переписали хай, самое время достать 1.11 и самое ТО І все, це той самий момент на вихід? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 13 квітня, 2023 (змінено) 2 минуты назад, Twin сказал: І все, це той самий момент на вихід? лично я буду докупать, но потОм когда евро будет никому не нужен Змінено 13 квітня, 2023 користувачем InGodWeTrust 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 13 квітня, 2023 (змінено) І так народ, максимум переписали. На завтра в мене тільки одне питання - сходимо до ЕМА200 тижневої і вниз чи зразу вниз...? Змінено 13 квітня, 2023 користувачем FredJr 5 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Жозефина 62 Опубліковано: 14 квітня, 2023 Європа у вогні. Як це вплине на $/€? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 164 Опубліковано: 14 квітня, 2023 10 минут назад, Жозефина сказал: Європа у вогні. Як це вплине на $/€? Варто ознайомитися з таким явищем, як "посмішка долара" 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Flexvin20006 211 Опубліковано: 15 квітня, 2023 13.04.2023 в 16:12, InGodWeTrust сказал: переписали хай, самое время достать 1.11 и самое ТО Можно выходить из евро или рост ещё продолжится? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 15 квітня, 2023 13 часов назад, Flexvin20006 сказал: Можно выходить из евро или рост ещё продолжится? Я вышел чтобы купить дешевле, взял дол а не грн, продать дол сейчас 38 Вообще не проблема 😌евро может и попробует не сразу пойти вниз, посопротивляется, но у него дорога вниз на неделях, У меня появляются вообще такие мысли, коррекция будет намного глубже если мы дернемся еще вверх 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 16 квітня, 2023 Доброго дня! Усіх Вітаю з святом! І так в нас закінчився тиждень і в мене чесно кажучи залишилось більше питань ніж відповідей. Йдемо по порядку. На днях переписали річний максимум і пішли вниз, але не опустились нижче денного рівня Мюррея, що дає підстави думати з понеділка дальше вверх. Думаю максимум зараз можемо опуститись до рівня 1,0930 і то навряд. В п'ятницю до ЕМА200 тижневої не дістали і так пішли вниз, це було очевидно (вниз).Але це чисто спекулятивний рух і робити якісь висновки по ньому не можна. Думаю тепер ми таки дістанемо до ЕМА200 і тоді розвернемось на якусь корекцію. Загалом продовжуємо дивитися вверх, але купляти вже пізно, продавати можна від ЕМА200 тижневої акуратно. 9 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Flexvin20006 211 Опубліковано: 16 квітня, 2023 15.04.2023 в 10:44, InGodWeTrust сказал: Я вышел чтобы купить дешевле, взял дол а не грн, продать дол сейчас 38 Вообще не проблема 😌евро может и попробует не сразу пойти вниз, посопротивляется, но у него дорога вниз на неделях, У меня появляются вообще такие мысли, коррекция будет намного глубже если мы дернемся еще вверх Есть варианты выхода кроме как через валютчиков? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах