Letos 26 Опубліковано: 16 січня, 2015 1.1640 по евре - серьезная поддержка. Должны отскочить до 1.2+ А що саме там серйозне? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimox 2 574 Опубліковано: 16 січня, 2015 1.1640 по евре - серьезная поддержка. Должны отскочить до 1.2+ пока что отскочили вниз. 1,1577 щупали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Oduvanchik 27 Опубліковано: 16 січня, 2015 А що саме там серйозне? Минимум 2005-го года. Кроме того, область 1.1640-60 содержит сразу несколько сильных поддержек. Если ЕЦБ на заседании 22 января не объявит о запуске программы количественного смягчения, которая негативна для курса евро и уже частично учтена в ценах, возможна коррекция. Ну или СИРИЗА на выборах 25 января проиграет. Тогда тоже вероятна коррекция. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
gosha 1 822 Опубліковано: 16 січня, 2015 Хотів запитати вельмишановного Gosh(у): чи отримали ви задоволення від оцінки прогнозу? Ваш прогноз на удивление сбылся, но чтобы это не выглядело случайностью, нужно подтвердить его прогнозом на ближайшие несколько месяцев . . . Так что ждём с нетерпением прогнозов от авторитетного прогнозиста Letos . . . 2 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Letos 26 Опубліковано: 16 січня, 2015 Минимум 2005-го года. Кроме того, область 1.1640-60 содержит сразу несколько сильных поддержек. Если ЕЦБ на заседании 22 января не объявит о запуске программы количественного смягчения, которая негативна для курса евро и уже частично учтена в ценах, возможна коррекция. Ну или СИРИЗА на выборах 25 января проиграет. Тогда тоже вероятна коррекция. Я поважаю вашу думку, але 2005 рік... це так давно... в нас чи не щотижня відбуваються великі справи все дуже швидкоплинне, тому я не орієнтуюся на те, що було більш ніж 2 роки тому. Погляньте як пройшли мінімум 2010, 2012 років легко і не затримуючись! Щодо "якщо ЄЦБ..." хіба в них є варіанти? Теоретично - так, але практично, як на мене - ні. Залишилося чекати недовго, я сподіваюся на відкат лише по одній причині: ФРС не підвищить ставку, як обіцяв. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mixa72 2 416 Опубліковано: 16 січня, 2015 Лондонский офис Альпари объявил о банкротстве http://investfuture.ru/news/id/52019 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denya_84 8 Опубліковано: 17 січня, 2015 Так где же этот долгожданный разворот по евро доллар.выходит на паритет идем без него? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Letos 26 Опубліковано: 17 січня, 2015 Так где же этот долгожданный разворот по евро доллар.выходит на паритет идем без него? Як завжди, розвернеться тоді, коли всі зрозуміють, що йде до паритету 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Timka 759 Опубліковано: 17 січня, 2015 Як завжди, розвернеться тоді, коли всі зрозуміють, що йде до паритету Воно то йде, але ж не дойде і всі це розуміють 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 669 050 Опубліковано: 17 січня, 2015 Шановний Моцарт, не в образу Вам, але про зниження долара (розлита олія Анною і т.і.) ви попереджаєте давно, звісна річ, що колись таки поверне , питання в тому з якої позначки. 1,23 з'їли та пролетіли, 1,17 перестрибнули. Мені здається, щоб задовольнити ВВВ (відчуття власної величі) багатьох трейдерів, що кажуть про рост євро, пара в найближчі 3-4 тижні дійсно вернеться на 1,20-1,21, проте звідти піде тестувати 1,10. ПС Про учорашній рух франку: не забувайте ставити стопи, закриття по стоплос краще, ніж по маржинкол! (с) У меня нет ВВВ (или ЧСВ по-русски). Могу признаться - не ожидал ТАКОГО развития событий. Не смог предугадать, оказался неправ... Думаю, всем понятно, что на данный момент и ФА, и ТА отдыхают, на первом плане - чистая политика. Валят рубль и Россию - а падение евро уже "вагончиком" пошло. Что касается "стопов" - во вчерашней ситуации с доллар-франком , ПО ИДЕЕ, стопы не помогли бы. Т.к. первая реальная цена была уже ПОСЛЕ гэпа вниз, и исполнить ордер должны были только по ней... Если какая-то "кухня" закрыла ордер по стопу ВНУТРИ гэпа... что ж, кому-то повезло значит... 12 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах