Letos Опубліковано 16 січня, 2015 Опубліковано 16 січня, 2015 1.1640 по евре - серьезная поддержка. Должны отскочить до 1.2+ А що саме там серйозне? 1 1 Цитата
dimox Опубліковано 16 січня, 2015 Опубліковано 16 січня, 2015 1.1640 по евре - серьезная поддержка. Должны отскочить до 1.2+ пока что отскочили вниз. 1,1577 щупали. Цитата
Oduvanchik Опубліковано 16 січня, 2015 Опубліковано 16 січня, 2015 А що саме там серйозне? Минимум 2005-го года. Кроме того, область 1.1640-60 содержит сразу несколько сильных поддержек. Если ЕЦБ на заседании 22 января не объявит о запуске программы количественного смягчения, которая негативна для курса евро и уже частично учтена в ценах, возможна коррекция. Ну или СИРИЗА на выборах 25 января проиграет. Тогда тоже вероятна коррекция. Цитата
gosha Опубліковано 16 січня, 2015 Опубліковано 16 січня, 2015 Хотів запитати вельмишановного Gosh(у): чи отримали ви задоволення від оцінки прогнозу? Ваш прогноз на удивление сбылся, но чтобы это не выглядело случайностью, нужно подтвердить его прогнозом на ближайшие несколько месяцев . . . Так что ждём с нетерпением прогнозов от авторитетного прогнозиста Letos . . . 2 4 Цитата
Letos Опубліковано 16 січня, 2015 Опубліковано 16 січня, 2015 Минимум 2005-го года. Кроме того, область 1.1640-60 содержит сразу несколько сильных поддержек. Если ЕЦБ на заседании 22 января не объявит о запуске программы количественного смягчения, которая негативна для курса евро и уже частично учтена в ценах, возможна коррекция. Ну или СИРИЗА на выборах 25 января проиграет. Тогда тоже вероятна коррекция. Я поважаю вашу думку, але 2005 рік... це так давно... в нас чи не щотижня відбуваються великі справи все дуже швидкоплинне, тому я не орієнтуюся на те, що було більш ніж 2 роки тому. Погляньте як пройшли мінімум 2010, 2012 років легко і не затримуючись! Щодо "якщо ЄЦБ..." хіба в них є варіанти? Теоретично - так, але практично, як на мене - ні. Залишилося чекати недовго, я сподіваюся на відкат лише по одній причині: ФРС не підвищить ставку, як обіцяв. 1 1 Цитата
Mixa72 Опубліковано 16 січня, 2015 Опубліковано 16 січня, 2015 Лондонский офис Альпари объявил о банкротстве http://investfuture.ru/news/id/52019 Цитата
denya_84 Опубліковано 17 січня, 2015 Опубліковано 17 січня, 2015 Так где же этот долгожданный разворот по евро доллар.выходит на паритет идем без него? 1 Цитата
Letos Опубліковано 17 січня, 2015 Опубліковано 17 січня, 2015 Так где же этот долгожданный разворот по евро доллар.выходит на паритет идем без него? Як завжди, розвернеться тоді, коли всі зрозуміють, що йде до паритету 3 1 Цитата
Timka Опубліковано 17 січня, 2015 Опубліковано 17 січня, 2015 Як завжди, розвернеться тоді, коли всі зрозуміють, що йде до паритету Воно то йде, але ж не дойде і всі це розуміють 2 Цитата
Популярний пост Mozart Опубліковано 17 січня, 2015 Популярний пост Опубліковано 17 січня, 2015 Шановний Моцарт, не в образу Вам, але про зниження долара (розлита олія Анною і т.і.) ви попереджаєте давно, звісна річ, що колись таки поверне , питання в тому з якої позначки. 1,23 з'їли та пролетіли, 1,17 перестрибнули. Мені здається, щоб задовольнити ВВВ (відчуття власної величі) багатьох трейдерів, що кажуть про рост євро, пара в найближчі 3-4 тижні дійсно вернеться на 1,20-1,21, проте звідти піде тестувати 1,10. ПС Про учорашній рух франку: не забувайте ставити стопи, закриття по стоплос краще, ніж по маржинкол! (с) У меня нет ВВВ (или ЧСВ по-русски). Могу признаться - не ожидал ТАКОГО развития событий. Не смог предугадать, оказался неправ... Думаю, всем понятно, что на данный момент и ФА, и ТА отдыхают, на первом плане - чистая политика. Валят рубль и Россию - а падение евро уже "вагончиком" пошло. Что касается "стопов" - во вчерашней ситуации с доллар-франком , ПО ИДЕЕ, стопы не помогли бы. Т.к. первая реальная цена была уже ПОСЛЕ гэпа вниз, и исполнить ордер должны были только по ней... Если какая-то "кухня" закрыла ордер по стопу ВНУТРИ гэпа... что ж, кому-то повезло значит... 12 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.