Це популярне повідомлення. FredJr Опубліковано: 17 квітня, 2023 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 17 квітня, 2023 Доброго дня! На форексі доволі спокійно сьогодні. Я тут згадав про наш DXY (індекс долара). Його вперто тримає діапазон 100-101. Мінімум хоч і переписали, але все одно відскочили вверх. Загалом прогноз не міняється, при пробитті цього діапазону долар полетить вниз, але от чи проб'ємо....? Виглядає, що точно проб'ємо, але треба тримати в голові, що нас всіх хочуть кинути і завжди можливий сюрприз. Для підтвердження цього пробиття треба 2 тижні підряд закрити нижче. 1 8 2 Цитата
Це популярне повідомлення. InGodWeTrust Опубліковано: 17 квітня, 2023 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 17 квітня, 2023 15.04.2023 в 03:44, InGodWeTrust сказал: Я вышел чтобы купить дешевле, взял дол а не грн, продать дол сейчас 38 Вообще не проблема 😌евро может и попробует не сразу пойти вниз, посопротивляется, но у него дорога вниз на неделях, У меня появляются вообще такие мысли, коррекция будет намного глубже если мы дернемся еще вверх Рынок решил пойти по сценарию с *меньшими жертвами*, если бы мы дошли до поддержки ЕМА200 я бы выходил из з евро по полной программе. Евро находится у мощного сопротивления, для решения данной задачи евро понадобится коррекция, я думаю длительностью *до конца месяца попробуем управиться* чтоб можно было ЗАКРПЕИТЬСЯ и попытаться удержаться на уровнях повыше, это касается из виденья на сегодня. любой рост выше хая прошлой недели рассматриваю исключительно как шикарный шанс продать глобальный тренд восходящий Если кому то интересны мои мысли по евро можно быть поактивнее 3 11 9 Цитата
Це популярне повідомлення. FredJr Опубліковано: 17 квітня, 2023 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 17 квітня, 2023 З виходом американців стало веселіше) Таки пішли вниз і відпрацювали першу ціль. Тепер є шанс дістати ЕМА21 (1,0877) на Д1,а може навіть рівень Фібо 38,2% (1,0862), але все одно дальше швидше за все вверх, думаю ЕМА200 на тижнях ми таки дістанемо. 2 7 4 Цитата
Це популярне повідомлення. FredJr Опубліковано: 18 квітня, 2023 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 18 квітня, 2023 Доброго вчора! Щось якось з корекцією в нас поки не складається, дальше рівня 23,6 піти не можемо, хоча той факт, що ми все ще нижче денного рівня Мюррея залишає певні надії... Завтра з важливих нових - інфляції в єврозоні. Чесно кажучи зараз в мене немає думок, що ми будемо робити в найближчі дні. Нам і на корекцію треба і ЕМА200 на тижнях треба. Я на днях ось такий канал помітив, ось в ньому швидше за все і продовжимо рухатись. 3 9 4 Цитата
Це популярне повідомлення. FredJr Опубліковано: 19 квітня, 2023 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 19 квітня, 2023 Доброго вечора! Тепер це починає виглядати, як те що ми застрягли в коридорі в діапазоні 1,0920-1,0980. Статистика по євро вийшла чітко згідно прогнозу, тому особливо це не вплинуло на ринок. Зараз мені здається, що в нас все таки є шанси дістати до рівня Мюррея 38,2 (1,0862), хоча б різким рухом, але побачимо, що нам день завтрашній принесе... 2 8 6 Цитата
FredJr Опубліковано: 20 квітня, 2023 Опубліковано: 20 квітня, 2023 Доброго ранку! Все вказує на те, що сьогодні спробуємо вийти вниз з цього коридору. Фонда червона, нафта вниз... 1 3 4 Цитата
Це популярне повідомлення. FredJr Опубліковано: 20 квітня, 2023 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 20 квітня, 2023 Нашу спробу піти вниз поховала статистика по США, яка вийшла в 15:30, там різко розвернулись і полетіли вверх. Правда і зверху рівень Мюррея не пускає. Ми тут вже 4-й день топчемося... На Д1 з цікавого, це те, що нас по троху підтискає ЕМА21 і скоро доведеться таки кудись вийти з цього коридору. 2 4 5 Цитата
Це популярне повідомлення. InGodWeTrust Опубліковано: 20 квітня, 2023 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 20 квітня, 2023 Хочу написать немного мыслей по ситуации евро доллара, ничего конкретного в этом посте не будет, просто анализ сложившейся ситуации. на сегодня на вечер кто то может тут разглядеть фигуру вымпел, либо ее аналоги что в свою очередь подразумевает поход к цифре 1.079, что также подтверждает теорию похода к оранжевой трендовой, прокола ее и возврата (она отбивает цену евро на протяжении многих месяцев) НО смущает меня пара моментов, если мы будем двигаться внутри этой теоретической фигуры треугольника то пробой придется на начало следующего месяца либо на конец этого, А вот проблема заключается в том что если закрыть месяц вблизи целей этой фигуры у нас получится на месячном графике достаточно некрасивая медвежья свеча либо бар с большой верхней тенью, что не характерно для фундамента сегодняшнего времени. Что может повлиять на такие мощные недельные движения мне пока не видно 4 5 7 Цитата
Це популярне повідомлення. FredJr Опубліковано: 22 квітня, 2023 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 22 квітня, 2023 Доброго дня! Як завжди йдемо по порядку. Спочатку глянемо на Д1. Тут в нас рівень Мюррея весь тиждень стримує всі спроби росту. Я не думав, що він зможе нас так тримати. Крім того тільки сліпий вже не помітить, що ми малюємо трикутник (вимпел) це вже хто як намалює, але по суті це різновид однієї фігури. І вихід в нас мав би бути вниз. Я приблизно прикинув куди ми можемо сходити, якщо вийдемо вниз. На мою думку максимально внизу можемо дістати ЕМА55 на Д1, але і туди ще треба дійти. На тижневому графіку все більш заплутано. Цього тижня ми намалювали додж, після того як 4 тижня підряд росли. Тут ось, що цікаво, до ЕМА200 дістати не змогли. На днях проситься корекція. Тобто якщо зараз не дістати до цієї ЕМА і піти на корекцію при наступному підході до неї буде дуже важко сходу її пройти і потім знову доведеться йти на корекцію. Виглядає, що євро таки трохи застряне під 1,1100. Правда там в нас на початку травня засідання і ФРС і ЄЦБ - там буде весело... Наступного тижня в нас кінець місяця, сподіваюсь він дасть якісь відповіді. Зараз на місячному графіку в нас чітко ціль ЕМА55 (1,1166). 1 11 3 Цитата
InGodWeTrust Опубліковано: 24 квітня, 2023 Опубліковано: 24 квітня, 2023 Евро закрыл неделю все же больше хорошо, чем плохо. Сложно не упустить, что мы закрылись выше 1.092.Из стратегических соображений, дабы не комментировать любые движения на рынке, я придерживаюсь следующего: жду хорошей коррекции вниз по евро. Чтоб куда то упасть нам нужно сначала подняться, для этого необходимо взять мощное сопротивление которым сейчас является 1.11, и не только потрогать, а неплохо бы и постоять в том районе. А мини откат в район 1.08 был бы классным вариантом купить там и Аж потом трогать вершину (это тактика). (мне начинает напоминать текущая ситуация на восходящий треугольник)да и сам паттерн с длинной нижней тенью... не все еще потеряно И после 1.11 вариант -1.076 2 2 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення