Перейти до змісту

Оцінити цю тему:

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Думаю,что ставку все таки не понизят и это придаст новый импульс вверх.а пока поболтаемся в диапазоне 2695-2572(78),в принципе цели у нас сходятся+- и это радует

у меня не сходятся) у меня 1,22)

особенно если на этой неделе не упадем

Опубліковано

у меня не сходятся) у меня 1,22)

особенно если на этой неделе не упадем

Пока вверх в 28ю не сходим,пока не вижу падения,если только застрянем в диапазоне 2695-2738,но посмотрим,пока до пиндосов флэт в коридоре 2611-2654,да и от них пока ничего не ожидаю,пока пипсую,а ближе к ним посмотрим
Опубліковано

Пока вверх в 28ю не сходим,пока не вижу падения,если только застрянем в диапазоне 2695-2738,но посмотрим,пока до пиндосов флэт в коридоре 2611-2654,да и от них пока ничего не ожидаю,пока пипсую,а ближе к ним посмотрим

на этой неделе роста не будет, подскок на следующей и опять вниз,еще раз вверх и на лоу

вообщем весь июль флэт с всплесками вверх и смачными продажами

общий тренд на июль - вниз по всем фронтам

Опубліковано

австралиец к концу недели вернется на 1 и попытается еще раз отжаться но безуспешно

Опубліковано

австралиец к концу недели вернется на 1 и попытается еще раз отжаться но безуспешно

и дальше имеет неплохие шансы на 0,8!!!

Опубліковано (змінено)

завтра или в среду может быть жарко, очень жарко на рынках

медведи на зиму жирок нагуливают

Змінено користувачем фома

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...