life 2 291 Опубліковано: 12 лютого, 2016 Що з рoбoтoм? можe йомy вінду пеpеустановити? а тo він дyмaє довгo, чи прoсто кyрси немає звідки взяти? скучнo по-моему робот ориентируется на ветку "Нюансы наличного валютообмена в Киеве" нет постов по Киеву, нет постов от робота) кстати да, наверное надо бы добавить принудительные посты раз в полчаса форекс то не спит ) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
seva 421 Опубліковано: 13 лютого, 2016 (змінено) в предыдущих бегах покупать в банке в субботу не разрешалось а в этот раз что можно Змінено 13 лютого, 2016 користувачем seva 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 13 лютого, 2016 в предыдущих бегах покупать в банке в субботу не разрешалось а в этот раз что можно Якщо не помиляюсь не можна було як і зараз купляти по вчорашніх курсах, Райффайзен Банк Аваль в суботу встановлює курси, тобто курс сьогоднішній, так в чому проблема? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arrow 1 239 Опубліковано: 13 лютого, 2016 В банках покупать на выходных нельзя. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
seva 421 Опубліковано: 13 лютого, 2016 надо в правила вписать конкретно 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 13 лютого, 2016 В банках покупать на выходных нельзя. А яким пунктом правил це заборонено???? я купив по курсу який встановлений сьогодні та є актуальним. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arrow 1 239 Опубліковано: 13 лютого, 2016 надо в правила вписать конкретно Впишем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Arrow 1 239 Опубліковано: 13 лютого, 2016 А яким пунктом правил це заборонено???? я купив по курсу який встановлений сьогодні та є актуальним. Сегодня Аваль установил, завтра не захочет устанавливать. Потом Приват установит, а потом не захочет устанавливать. Подразумевается, что ВСЕ банки должны устанавливать курсы. Согласен, в правилах есть недочёт. Я, как судья, объявляю, что по выходным в банках покупать нельзя, если это не перенесённый рабочий день. Предлагаю больше эту тему не затрагивать. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jurist 3 900 Опубліковано: 13 лютого, 2016 Щоб цю тему більше не піднімати, потрібно дуже мало, чітко прописати про це в правилах!!! Для мене слово Юрист, це не тільки нік на форумі, а набагато більше..... я чітко читаю і стараюсь чітко виконувати "правила" як тут так і в реальному житті.... В реальному житті стояв би на своєму до кінця, бо знаю що правий і я жодного пункту правил не порушував! Але тут не буду..... а смисл? Видаляйте мою останню угоду 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
life 2 291 Опубліковано: 15 лютого, 2016 продaю 7 300 дoлapів пo кypcy 27.15 = 198 195.00 гpн. в смысле "покупаю" 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах