Elena MALVA1 489 Опубліковано: 17 квітня, 2015 мне уже по 22,50 предлагают 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zamok 185 Опубліковано: 17 квітня, 2015 Чесно кажучи, сьогодні буде дуже весело на рахунок курсів, паніка. Інформація надходить дуже швидко, я навіть невстигаю писати. 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Suhoy 807 Опубліковано: 17 квітня, 2015 Чесно кажучи, сьогодні буде дуже весело на рахунок курсів, паніка. Інформація надходить дуже швидко, я навіть невстигаю писати. Друже, якщо маєш можливість писати, на скільки збільшується маса людей, що зливають долари, буду дуже вдячний 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zamok 185 Опубліковано: 17 квітня, 2015 По можливості писатиму, але не обіцяю, тому, що дізнаюсь інформацію в основному телефоном та коли кажуть перевірені джерела "вживу" 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zamok 185 Опубліковано: 17 квітня, 2015 Інформація від більшості мінял, продаж "зеленого" 22,7. 8 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zamok 185 Опубліковано: 17 квітня, 2015 Як і очікувалось, на кінець тижня і кінець дня продаж "зеленого" 23+.... Передсвяткова стрижка закінчилась, тепер я очікую росту курса "зеленого" з початку нового тижня. Маю надію. що я ДУЖЕ помиляюсь і все буде навпаки. Так, що бажаю всім Вам гарних вихідних і з наступаючим Вас святом. P.S. Завтра інформацію по курсу ще даватиму(робочий день) 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zamok 185 Опубліковано: 17 квітня, 2015 Щойно глянув курс "зеленого" в Національному Банку, на понеділок ціну правлять 21,05. Приємно, поштовх до здешевшання 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kosta 369 Опубліковано: 17 квітня, 2015 (змінено) зелений 22-23 (ЦУМ) трошки "відскочили" на кінець дня Змінено 17 квітня, 2015 користувачем Kosta 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zamok 185 Опубліковано: 17 квітня, 2015 Свіжак, продаж 22,8, якийсь цікавий "міняйло" 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
afio 0 Опубліковано: 17 квітня, 2015 Евро цена какая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах