Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пару дней назад, пытался пробежаться по банкам прикупить пару евро, так уже некоторые банки исчезли во Львове, вместо них другие банки уже и курс на порядок выше.

Так, что не сильно стоит верить, в курсы по банкам.

Вкусный курс - не означает наличия валюты в данном банке.

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

вулиця Франка, на зупинці перед поворотом на Зелену. Але домовлятись треба в приватному порядку , курс, який вивішують на табло-  не вельми сприятливий.

Опубліковано

Вибачте, я двояко висловився і Ви мене не так зрозуміли :). Я мав на увазі перед поворотом на Зелену з протилежного боку, якщо їхати від Стрийського ринку. Кантор знаходиться навпроти 28 номеру вулиці Франка, всередині ще ремонт годинників знаходиться. Через віконце просите про аудієнцію всередині, а там вже вирішуєте свої питання.  На майбутнє краще взяти номер телефону щоб оперативно відстежувати курс, він може доволі динамічно змінюватись протягом дня, особливо в наш буремний час.

Опубліковано (змінено)

Хто зі Львова пишіть або підтримуйте,на цій сторінці,будемо мати свою сторінку.Дякую.

привіт я зі Львова. читаю форум другий місяць поки що без коментарів.  сам 12.03 ледве зіскочив з гривні мав 40000 грн. депо - встиг купити в ОТП по 9.35 без взяття на руки - депо .Володя 

МОЛОДЕЦ!

Уверен, в тот момент мало кто рассматривал этот вариант. А зря, как оказалось...

Змінено користувачем Mozart
Опубліковано (змінено)

Менше як 11.8 ти не купиш ,на цьому сайті всі вже розумні. Хитрунець gekko.

Та чому б не спробувати ))) а за 11.8 у Привата беру любу сумму. Мені $ потрібен для закупки товару постійно, тому вибору як би нема. Хоч 15 буде - прийдеться купляти, хоч і набагато менше.

По своему середовищу бачу - продаж упав, всі чекають ... трохи закупляються щоб був мізер товару для підтримки життя магазинів. Споживачі ще не звикли до нових цін... ім потрібно 2-3 місяці, а зараз всі чекають шо стабілізуеться і куплять через місяць. Якщо так буде далі напротязі 2-3  місяців то знову як і 2009 в податковій кожен день буде черга на закриття діяльності, а хтось і ставати на біржу праці з підприемців почне ))) по

Змінено користувачем gekko
Опубліковано (змінено)

Станом на 14:00 во Львове курс покупки у менял 12:00-12:08. В Укрсиб заходил по 11.90 (+пенсионный) до 15:00 в рамках лимита продают всем кто желает. Знакомая касирша Укрсиба говорит что ажиотаж спал, покупают мало и у них какое то внутренне распоряжение продавать все вплоть до последнего бакса в кассе (в рамках лимита и до 15:00).

Приват тоже по 11.80 продавал до обеда, дальше не знаю. Вчера вечером не успел обменять и боялся что утром будет у Привата 11.90 покупка, а они её оставили а подтянули только продажу.

Змінено користувачем gekko
Опубліковано

Привіт Всім,скажіть на скільки може впасти зелений коли все втрясеться,в кого які думки?Дякую

Станом на 14:00 во Львове курс покупки у менял 12:00-12:08. В Укрсиб заходил по 11.90 (+пенсионный) до 15:00 в рамках лимита продают всем кто желает. Знакомая касирша Укрсиба говорит что ажиотаж спал, покупают мало и у них какое то внутренне распоряжение продавать все вплоть до последнего бакса в кассе (в рамках лимита и до 15:00).

Приват тоже по 11.80 продавал до обеда, дальше не знаю. Вчера вечером не успел обменять и боялся что утром будет у Привата 11.90 покупка, а они её оставили а подтянули только продажу.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...