Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Р-н нового цума и океан 14.30 где нашёл такого что по 14.70 во Львове берёт. На Краковском не бываю

Погоджуюсь що 14,30 то ше за щастя скинути станом на сьогодні

Опубліковано (змінено)

Р-н нового цума и океан 14.30 где нашёл такого что по 14.70 во Львове берёт. На Краковском не бываю

Р-н нового цума и океан 14.30 - верно, знаю т.к. сам в этом р-не живу... и у нас на р-не всегда курс был на 10-20 коп ниже чем в центре!

"де нашёл такого что по 14.70 во Львове берёт" = Оптовик, да и это одноразово было - т.к. до 15,00 надо было собрать ок 25к. зелени, и ему нехватало до всей суммы (продавал всю сумму тоже по 14,70, т.е. с меня спред=0). Ведь прокатить крупного клиента-покупателя негоже как-то :P .

я сомневался, но все же загнал ему 500 х14,7

только что вернулся, *** да и по пути обратно домой, сразу откупил 200 х14,00  в центре за Макдоналдом возле обменника :rolleyes:  - но это просто случайность и повезло = шел и увидел как мужик пытался договориться у "окошка", а ему на табличку указывали..., дальше все просто - 3 минуты на пересчёт, без очередей и беготни.

Змінено користувачем Kaktuz
Опубліковано

Сьогодні 07.10.2014 року, станом на 16:30

USD  12,90/14,30

Праткично тільки працюють на скуп скв.

Дякую за інформацію!

12.90 - ??? - ну а таблички, то всі бачать... :D , взагалі-то реальний цікавить.

мо моїй інформації : 13,90/14,20 :P  - Львів, до обіду.

Опубліковано

вчера и сегодня по львову доллара навалом, валютчики океан с такой горькой миной брал доллары, видно наелись. Студенты нанесли и дальше несут. Р-н В. Великого еле-еле 13-70 на 13-90. Одним словом ещё пару дней продаж по кассам банка и скорей всего ещё вниз. Тем более в привате доллара полно все депо отдаются по 1100 каждый день. Больше снимать доллары с депо не буду. Люди сдают активно, особенно Південний.

Опубліковано

Мені б долара купити, ато вчора простояв 4 год. В банку Хрещатик в черзі за баксом який дуже повільно продавали і вийшов начальник з постановою заборонити продаж!хто знає які ще банки продають

Опубліковано

Мені б долара купити, ато вчора простояв 4 год. В банку Хрещатик в черзі за баксом який дуже повільно продавали і вийшов начальник з постановою заборонити продаж!хто знає які ще банки продають

Вчора UniCredit на Чорновола продавав по 230 у.е.Курс 13.00 +0,5 в пенсійний +50 грн страховка. ;)

Опубліковано (змінено)

На бандери теж, але черга була а інкасація ще не приїхали вот я і пішов в хрещатик де тупо простояв

Змінено користувачем Maks7

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...