sova-ba Опубліковано: 8 листопада, 2014 Опубліковано: 8 листопада, 2014 От cкільки разів Вам повторювати : у Львові Вам не дадуть гарної ціни... Курс набагато кращий у Києві, ніж у Львові... Копійок 40 різниця буде становити... Я вже українською пишу, може, хоч так зрозуміють... Чи Вам Х000 грн зайві? звісно, не зайві... але я не ризикну всіма грошима, - возити їх у поїздах зовсім не айс((( Цитата
gekko Опубліковано: 8 листопада, 2014 Опубліковано: 8 листопада, 2014 якщо велика сума, то можна викупити 4 купейних місця. Сусідів не буде ))) Цікаву книгу, пару чашок кави і не заснете ))) Отримуєте грн в Києві - ставите на свій рахунок в банку, знімаєте дома уже. 1 Цитата
sova-ba Опубліковано: 8 листопада, 2014 Опубліковано: 8 листопада, 2014 якщо велика сума, то можна викупити 4 купейних місця. Сусідів не буде ))) Цікаву книгу, пару чашок кави і не заснете ))) Отримуєте грн в Києві - ставите на свій рахунок в банку, знімаєте дома уже. певно, була б я чоловіком- так і зробила б ... а так- не ризикну Я і тут боюсь міняти, а в Київ їхати тим більше Перший раз, і такая сумма- точно ні...)))) Цитата
KatrinSlobodyanyuk Опубліковано: 9 листопада, 2014 Опубліковано: 9 листопада, 2014 спасибо за информацию и подсказки, но у меня как-то в голове все равно не укладывается: на вопрос "как и где лучше поменять сумму от 10к во Львове?", ответ "в Киеве" ? ))) ведь есть много людей, которые сдают или покупают доллары не из расчета заработка на курсе и т.д., а из-за крупных покупок и мелкого бизнеса, неужели они все ездят к Киев или Одессу? 2 Цитата
Василий 1959 Опубліковано: 9 листопада, 2014 Опубліковано: 9 листопада, 2014 спасибо за информацию и подсказки, но у меня как-то в голове все равно не укладывается: на вопрос "как и где лучше поменять сумму от 10к во Львове?", ответ "в Киеве" ? ))) ведь есть много людей, которые сдают или покупают доллары не из расчета заработка на курсе и т.д., а из-за крупных покупок и мелкого бизнеса, неужели они все ездят к Киев или Одессу? поменять любую суму не проблема-тебя просто никто не знает 1 Цитата
sova-ba Опубліковано: 9 листопада, 2014 Опубліковано: 9 листопада, 2014 поменять любую суму не проблема-тебя просто никто не знает но даже- если знает- то все равно курс во Львове ниже Цитата
MAilo Опубліковано: 9 листопада, 2014 Опубліковано: 9 листопада, 2014 От cкільки разів Вам повторювати : у Львові Вам не дадуть гарної ціни... Курс набагато кращий у Києві, ніж у Львові... Копійок 40 різниця буде становити... Я вже українською пишу, може, хоч так зрозуміють... Чи Вам Х000 грн зайві? Моцарт, як же люди знатимуть курс здач1 USD в Києв1, якщо тему "Обмен валют в Киеве" не мон1торять? Цитата
sova-ba Опубліковано: 9 листопада, 2014 Опубліковано: 9 листопада, 2014 Моцарт, як же люди знатимуть курс здач1 USD в Києв1, якщо тему "Обмен валют в Киеве" не мон1торять? http://kurs.com.ua/forum/topic/876-realii-kursa-v-ukraine/page-9#entry68903 - тут наприклад, є актуальні курси Цитата
KatrinSlobodyanyuk Опубліковано: 11 листопада, 2014 Опубліковано: 11 листопада, 2014 Ау, Львов кто знает, какие у нас предложения? Цитата
Meblevy Svit Опубліковано: 11 листопада, 2014 Опубліковано: 11 листопада, 2014 Ау, Львов кто знает, какие у нас предложения? Краківський 15,60-16,20 станом 10хв тому 4 Цитата
Рекомендовані повідомлення