sova-ba Опубліковано 8 листопада, 2014 Опубліковано 8 листопада, 2014 Львів! дайте хоч якийсь орієнтир...! всі мої святкують... тобто зробили сьогодні собі вихідний, всі 4 з 4-х знайомих спеціалістів... в мене 1 і вихідний ЗИ: Kaktuz, поділіться в ЛС контактом когось одного хоча б. надійного, кому можна бакс здати тихо десь в банку))).. Цитата
Kaktuz Опубліковано 8 листопада, 2014 Опубліковано 8 листопада, 2014 то що ж таке - всі вихідні... цікаво, завтра теж? може хтось по обмінках ходив, цікавився...? пс: в банках, в мене нікого немає знайомих щоб міняли..., а зливати контакти приватників - то так не годиться, і ніхто так не робить... (кодекс) Цитата
Kaktuz Опубліковано 8 листопада, 2014 Опубліковано 8 листопада, 2014 Львів - в глибокому сні... оптовики - вихідні... по окремих обмінках , майже однаково: 15,20/15,60 (без фейсконтролю - продажу нема ) - якийсь рух майже відсутній..., несуть в основному по 10-20..., і по курсу на дошці. 1 Цитата
sova-ba Опубліковано 8 листопада, 2014 Опубліковано 8 листопада, 2014 а зливати контакти приватників - то так не годиться, і ніхто так не робить... (кодекс) емм... а як же вони тоді знаходять нових клієнтів)))? нє, ну ок, без питань Цитата
Kaktuz Опубліковано 8 листопада, 2014 Опубліковано 8 листопада, 2014 емм... а як же вони тоді знаходять нових клієнтів)))? нє, ну ок, без питань фокус в тому - що оптовикам, нових не потрібно... в них і так мозолі на пальцях, від тяжкої праці :D 1 Цитата
sova-ba Опубліковано 8 листопада, 2014 Опубліковано 8 листопада, 2014 (змінено) фокус в тому - що оптовикам, нових не потрібно... в них і так мозолі на пальцях, від тяжкої праці :D ну...якщо РАПТОМ треба буде, спитайтеся, я подзвоню, якщо норм курс сдам їм))) В мене сумма досить велика. у будь-якому випадку- дякую Змінено 8 листопада, 2014 користувачем sova-ba Цитата
Mozart Опубліковано 8 листопада, 2014 Опубліковано 8 листопада, 2014 ну...якщо РАПТОМ треба буде, спитайтеся, я подзвоню, якщо норм курс сдам їм))) В мене сумма досить велика. у будь-якому випадку- дякую От cкільки разів Вам повторювати : у Львові Вам не дадуть гарної ціни... Курс набагато кращий у Києві, ніж у Львові... Копійок 40 різниця буде становити... Я вже українською пишу, може, хоч так зрозуміють... Чи Вам Х000 грн зайві? 5 Цитата
gekko Опубліковано 8 листопада, 2014 Опубліковано 8 листопада, 2014 Київ, або 7-кілометр. Знайомі їздили в Польші купляти доллар,а здавали на 7-му кілометрі в Одессі. Але якщо людина хоче здати 1-2к, то 30-40 копійок різниці не покриють час і вартість дороги в Київ. 2 Цитата
Mozart Опубліковано 8 листопада, 2014 Опубліковано 8 листопада, 2014 Київ, або 7-кілометр. Знайомі їздили в Польші купляти доллар,а здавали на 7-му кілометрі в Одессі. Але якщо людина хоче здати 1-2к, то 30-40 копійок різниці не покриють час і вартість дороги в Київ. У даному випадку, наскільки я знаю, мова йде про суттєво більшу суму... 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.