akaram 66 Опубліковано: 29 травня, 2014 Продам 1000 долл по 12,05 Банк в личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tamerlan 0 Опубліковано: 29 травня, 2014 (змінено) Где сегодня купить рубли за гривну? 18,7К. Змінено 29 травня, 2014 користувачем Tamerlan Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
akaram 66 Опубліковано: 6 червня, 2014 Продам 1000 долл по 12,1 Банк в личку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlekseyDonetsk 0 Опубліковано: 12 червня, 2014 Продам доллар США, 12.00, 050-477-12-59, центр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tamerlan 0 Опубліковано: 8 липня, 2014 Куплю 1000 долларов. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svog.leg 2 Опубліковано: 2 вересня, 2014 УВАЖАЕМЫЕ ФОРУМЧАНЕ! Подскажите в сентябре , что валюту ни кто не ищет? И гдебы её найти в ДОНЕЦКЕ, И работает ли негро банк? сп если кто ответит. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svog.leg 2 Опубліковано: 8 вересня, 2014 ЭТО ЧЕРЕЗ ЩУР КРУТО. Я СЕГОДНЯ КУПИЛ В БАНКЕ 13,6 НО ОЧЕНЬ МАЛО, УЖЕ ДУМАЮ В КРАСНОАРМЕЙСК СЪЕЗДИТЬ ТАМ ХОТЬ КУРС В БАНКАХ ПО 13 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
anna29 1 Опубліковано: 8 вересня, 2014 В Красноармейск можете не ехать - сегоддня все обходили - нет ничего, 500 евро с приноса вызватили и туту Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yalex 2 565 Опубліковано: 9 вересня, 2014 ЭТО ЧЕРЕЗ ЩУР КРУТО. Я СЕГОДНЯ КУПИЛ В БАНКЕ 13,6 НО ОЧЕНЬ МАЛО, УЖЕ ДУМАЮ В КРАСНОАРМЕЙСК СЪЕЗДИТЬ ТАМ ХОТЬ КУРС В БАНКАХ ПО 13 мне интересно где вы банки в Донецке нашли? Ощад? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
svog.leg 2 Опубліковано: 19 вересня, 2014 мне интересно где вы банки в Донецке нашли? Ощад? A что разве Ощад это не банк,? иногда можно и там купить, но правда редко. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах