Іван88 151 Опубліковано: 17 грудня, 2020 17 минут назад, adykevuch сказал: Валютчики на вулиці не варіант? Не знаю де вони є тут. У мене є свій, але він в іншому місті. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Іван88 151 Опубліковано: 17 грудня, 2020 3 минуты назад, rudenman сказал: Может просто купюры потёртые вот и не захотели связываться? У меня был недавно случай, когда в обменке не захотели брать купюру номиналом 100 USD. Как я понял из-за того что портрет по центру был вытерт до белой бумаги. Касир корчил комедию: и под лампой смотрел и щупал и на свет, а потом заявил что защитная лента не светится в ультрафиолете. Была ещё пару лет назад ситуация, что купюры светились по периметру в ультрафиолете: все были по номерам из одной пачки, видимо их чем-то залили. Без ультрафиолета выглядели как новые, но обменки не стали брать. В первом случае отнёс туда где брал (принимать сначала не хотели, заявили, что купюры ветхие), во втором терминал Привата. Трохи потертості є, але не критично. Основне що сказали - вони світяться в ультрафіолеті та були попрані. Хоча з чого взяли такий висновок хтозна. На мою думку, вони в цілком нормальному стані. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Іван88 151 Опубліковано: 18 грудня, 2020 (змінено) Кому цікаво інформую: вчора відвідав декілька обмінників. По факту, обміняв 200 дол. по наявному курсу і 100 дол. з комісією 10 %. Були також ті, хто не захотіли міняти взагалі, заявили що на них грибок. Однак будь який офіційний документ під підпис відмовилися надати і порадили йти в Ощадбанк або в Приват. Тож на мою думку, ситуація ще раз додводить, що претензії та небажання здійснювати обмін валюти деякими учасниками ринку є абсолютно не мотивованими та нічим не обгрунтованими. Також помітив, що краще давати одну купюру в обмінник а не три чи пять. Змінено 18 грудня, 2020 користувачем Іван88 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
witas65 2 397 Опубліковано: 18 грудня, 2020 Неодноразово поповняв термінал Привату такими, яких не брали ніде. Ніяка служба безпеки мене не шукала. Головне, що вони не фальшиві. Останній раз була купюра з плямами цвілі, яку, до речі, дали в обмінці і відразу не перевірив. Стосовно процедури поповнення. Щоб було відразу без комісії, можна внести на Приват-вклад, а тоді вивести на карту. Обмін без комісії тільки через депозит як мінімум місяць 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Іван88 151 Опубліковано: 22 грудня, 2020 Всі долари оміняв в різних обмінках. Головне давати по одній купюрі. Лише за 1 заплатив комісію 10% бо ліньки було ще кудись йти. Інші купюри забрали без жодних нарікань, хоча в деяких обмінках навіть з комісією відмовлялися ьрати, мотивуючи це тим, що купюри світяться, залиті, вражені грибком. Однак жоден не зміг надати висновок і обгрунтування відмови. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах