Goradaff 41 Опубліковано: 20 травня, 2022 3 хвилини тому, Arbitr сказав: Вичачаюсь,це в гривнях чи в €? За 10к грн (менше 300€) навряд чи. Повезло, що до десятки дотягнув, мене після 5 спитали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 253 Опубліковано: 20 травня, 2022 38 минут назад, Serg1976 сказал: з завтрашнього дня НБУ знімає обмеження на курс продажу валюти, в тому числі на курс при розрахунках картками. Тобто крамничка revolut схоже зачиняється. Виявляється, для банків діяло обмеження - курс при розрахунках картками не повинен був перевищувати 10% від курсу продажу НБУ. А я все думав, звідки така щедрість (у Аваля курс євро при розрахунках карткою до сьогодні був 31.9, на хвилиночку). Подивимось, сьогодні весь день щось не то з курсом рево. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Floridor 5 030 Опубліковано: 20 травня, 2022 3 минуты назад, Twin сказал: Подивимось, сьогодні весь день щось не то з курсом рево. Да, на моменті 34,55. Це шо ж виходить, з усіма комісіями евро по 35,07 виходить? Деруть з трудящих утридорога!Неподобство! Я буду скаржитись! 3 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 20 травня, 2022 2 минуты назад, Floridor сказал: Да, на моменті 34,55. Це шо ж виходить, з усіма комісіями евро по 35,07 виходить? Деруть з трудящих утридорога!Неподобство! Я буду скаржитись! При тому що в обмінниках приймають в діапазоні від 37 до 38 грн. 🙂 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 253 Опубліковано: 20 травня, 2022 28 минут назад, BrazZzilec сказал: При тому що в обмінниках приймають в діапазоні від 37 до 38 грн. 🙂 Все від регіону залежить, в нас вдень можна було по 36,8 взяти одразу в руки)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 20 травня, 2022 1 минуту назад, Twin сказал: Все від регіону залежить, в нас вдень можна було по 36,8 взяти одразу в руки)) Я за продаж EUR в обмінник, купівля в нас десь 39, а самі жадні навіть по 40 продають Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tohan 6 804 Опубліковано: 20 травня, 2022 1 час назад, Serg1976 сказал: з завтрашнього дня НБУ знімає обмеження на курс продажу валюти, в тому числі на курс при розрахунках картками. Тобто крамничка revolut схоже зачиняється. як вплине? якщо сам револют конвертував з грн в валюту по своєму курсу 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serg1976 162 Опубліковано: 20 травня, 2022 6 минут назад, tohan сказал: як вплине? якщо сам револют конвертував з грн в валюту по своєму курсу Якщо прямим платежем з грн карти на рахунок револют, можливо. Але, судячи з цього треду, в мене склалося враження, що більшість використовувало поповнення рахунку револют через applepay/gpay, а в цьому випадку транзакція проходила як звичайна покупка в закордонному онлайн-магазині, з конвертацією грн -євро з боку банку емітенту. 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tohan 6 804 Опубліковано: 20 травня, 2022 2 минуты назад, Serg1976 сказал: Якщо прямим платежем з грн карти на рахунок револют, можливо. Але, судячи з цього треду, в мене склалося враження, що більшість використовувало поповнення рахунку револют через applepay/gpay, а в цьому випадку транзакція проходила як звичайна покупка в закордонному онлайн-магазині, з конвертацією грн -євро з боку банку емітенту. Не знаю як у кого, але в мене вже схема з gpay давненько не працює 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 20 травня, 2022 4 минуты назад, Serg1976 сказал: Якщо прямим платежем з грн карти на рахунок револют, можливо. Але, судячи з цього треду, в мене склалося враження, що більшість використовувало поповнення рахунку револют через applepay/gpay, а в цьому випадку транзакція проходила як звичайна покупка в закордонному онлайн-магазині, з конвертацією грн -євро з боку банку емітенту. З gpay/ apple pay не працює після Пасхи здається (я останній раз поповнював) з кінця квітня. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах