Volodumur VS 21 Опубліковано: 3 червня, 2022 6 годин тому, sphinx сказав: Двумя аккаунтами баловались? Незнаю. Або два акаунта собі та дружині/або було діло я 20.05 відкривав був на себе акаунт він за добу закрився, потім знов відкрив 29.05 і він прожив до 01.06 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 928 Опубліковано: 3 червня, 2022 2 часа назад, Volodumur VS сказал: Незнаю. Або два акаунта собі та дружині/або було діло я 20.05 відкривав був на себе акаунт він за добу закрився, потім знов відкрив 29.05 і він прожив до 01.06 Стоп! Так Вы реально делали два аккаунта на Револют с одного IP? Тогда они на это и отреагировали, Вы ж читали текст, который Вам прислали? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurik 117 Опубліковано: 3 червня, 2022 11 година тому, Qwertty сказав: Подскажите пожалуйста, 15 отправил на револют, куда ещё 15 пристроить? А як ви їх плануєте вивести? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qwertty 14 Опубліковано: 3 червня, 2022 С револют уже вывел как обычно свифт переводом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurik 117 Опубліковано: 3 червня, 2022 12 хвилини тому, Qwertty сказав: С револют уже вывел как обычно свифт переводом. З революту вивести то ясно як. А з привата як вивести ще більше 15 тис? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Volodumur VS 21 Опубліковано: 3 червня, 2022 2 години тому, Mozart сказав: Стоп! Так Вы реально делали два аккаунта на Револют с одного IP? Тогда они на это и отреагировали, Вы ж читали текст, который Вам прислали? Я+дружина =Два різних гаджета, два різних номери телефону дві різних країни проживання, різні фамілії. Як вони вони визначили однаковий ip? Можливо помилка була поповнення з одного привата два акаунта 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 3 червня, 2022 11 хвилину тому, Volodumur VS сказав: Я+дружина =Два різних гаджета, два різних номери телефону дві різних країни проживання, різні фамілії. Як вони вони визначили однаковий ip? Можливо помилка була поповнення з одного привата два акаунта 1) мобільний інтернет виділяє на сесію IP. От і є шанс що перед Вами хтось реєструвався з неї 2) реєстрація через один WIFI. Є навіть шанс що провайдер назовні для всіх абонентів має ту ж IP. Або виділяє її рандомно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sphinx 554 Опубліковано: 3 червня, 2022 А 15к с привата это без комиссии? ( В самом привате сказали что вроде без учёта комиссии). 300 грн теперь что на визу что на мастер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Qwertty 14 Опубліковано: 3 червня, 2022 1 час назад, Yurik сказал: З революту вивести то ясно як. А з привата як вивести ще більше 15 тис? Так вот и пытаюсь узнать как и куда пристроить 15 т.) Можно на Вайз как я понял, но не понятно как оттуда вывести. На револют не рискую, говорят могут заблокировать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurik 117 Опубліковано: 3 червня, 2022 1 хвилину тому, Qwertty сказав: Так вот и пытаюсь узнать как и куда пристроить 15 т.) Можно на Вайз как я понял, но не понятно как оттуда вывести. На револют не рискую, говорят могут заблокировать. не можна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах