Twin 12 252 Опубліковано: 16 червня, 2022 13 минут назад, Mozart сказал: Когда он был 32,22 на Революте, на FOREX он был выше, чем сейчас (или около того). Т.е. у этой функции есть еще один аргумент, и вот его тоже очень интересно было бы вычислить... Я думаю ще мало значення фіксування курсу в нас, потім відпустили і вже не було картинки 31 євро за 1000грн. Тепер рівень 30 євро це вже як джекпот) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 16 червня, 2022 30 минут назад, Volodumur VS сказал: Підкажіть скинув сьогодні зранку з одного привата інтернет картки *9710 на картку револьд*6412 15т.грн., пробую сьогодні ввечері з інших карток(ще одна інтернет картка, універсальна) цього самого привата на іншу картку револьда *7323 (на яку ще в цьому місяці не було вхідних) закинути суму не пускає. В чому справа? Спробуйте 14700 на Рево, якщо не піде значить змінили в ПБ ліміт 15 в місяць. Пс а навіщо останні цифри карт писати, це не каса банку)) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Volodumur VS 21 Опубліковано: 16 червня, 2022 42 хвилини тому, Yurik сказав: То ж пише перевищено ліміт в 15 тис. Спробуйте 15 тис з врахуванням комісії Та я пробував з різними сумами (від 2500) з різних карт , не пускає. В чому ще може бути проблема ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 16 червня, 2022 2 минуты назад, Volodumur VS сказал: Та я пробував з різними сумами (від 2500) з різних карт , не пускає. В чому ще може бути проблема ? Ви вже вичерпали ліміт 15т на місяць, пробуйте з іншого п24. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Volodumur VS 21 Опубліковано: 16 червня, 2022 45 хвилин тому, Mozart сказав: Ну, вроде ж решили: с ОДНОЙ карты 30к отправлять НЕ НАДО. Благо, есть интернет-карты. Отправляем с разных... Та різні карти були в приваті . Лише з однієї інтернет карти пішло 15.0 а з інших ні копійки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 16 червня, 2022 Пб вирішив бавитись в акції, то 15 ставить ліміт, то змінює на 30. Можливо під якесь свято знову встановить 30, наприклад 27-28 червня) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergiy123 95 Опубліковано: 16 червня, 2022 Я на початку місяця перекинув 15300 на револют,сьогодні 14400. Картки, що приват,що револют ті самі.Я так зрозумів,що хтось з іншого акаунту не може мені поповнити в цьому місяці револют? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
de vito 49 Опубліковано: 17 червня, 2022 1 час назад, Sergiy123 сказал: Я на початку місяця перекинув 15300 на револют,сьогодні 14400. Картки, що приват,що револют ті самі.Я так зрозумів,що хтось з іншого акаунту не може мені поповнити в цьому місяці револют? во сколько часов был перевод? где-то после 14ч снизили лимит 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 17 червня, 2022 4 часа назад, Volodumur VS сказал: Та різні карти були в приваті . Лише з однієї інтернет карти пішло 15.0 а з інших ні копійки Можете не шукати в чому проблема, приват знизив ліміт з 30К до 15К. На скільки невідомо. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergiy123 95 Опубліковано: 17 червня, 2022 7 годин тому, de vito сказав: во сколько часов был перевод? где-то после 14ч снизили лимит В 11 годині переводив.Цікаво,що приват то зменшує то збільшує ліміт,то сума ліміту не враховуючи комісію,то разом щ комісією🤔 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах