Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
24 минуты назад, lexlex сказал:

вчера отправлял еще один перевод с революта на свою интернет-карту привата. опять зашел без комиссии. в примечение вчегда пишу transfer to own account

Ну за револют ничего сказать не могу, мне его заблокировали ещё в августе. Но слышал не только от вас что swift от него заходит бесплатно, а p2p всё таки берут 2%.

Мне с вайза swift на интернет карту (не свою, родственника) зашло с комиссией 1% на интернет карту, но писали тут же что и на свою заходит тоже с комиссией.

Змінено користувачем BrazZzilec
Опубліковано
2 часа назад, BrazZzilec сказал:

но писали тут же что и на свою заходит тоже с комиссией.

У меня уже несколько раз в этом месяце заходило без комиссии

Опубліковано
5 хвилин тому, parti3an сказав:

Вчора swift відправляв з wise на свій приват, сьогодні зайшло без комісії.

а я відправляв вайз - ПБ інет так взяло 1%. Ніби на уні нема комісії. Але я сам своє запоров.

Опубліковано
20 минут назад, parti3an сказал:

Вчора swift відправляв з wise на свій приват, сьогодні зайшло без комісії.

ну на мій приват, після повідомлення про арбітраж валюти і про застосування закону про тероризм, приват 2 рази відхиляв платіж з вайсу на мою доларову інет картку, тому перевірити на себе не було можливості.

Опубліковано
5 часов назад, Goradaff сказал:

З вайза євро на приват, на іншого отримувача, на універсальну голод (є пластик) без комісії. За день два свіфта. Комісія тільки вайза.

а з універасальної теж комісія 50 грн. на КДВ, щоб можна було зняти?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...