Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
24 минуты назад, lexlex сказал:

вчера отправлял еще один перевод с революта на свою интернет-карту привата. опять зашел без комиссии. в примечение вчегда пишу transfer to own account

Ну за револют ничего сказать не могу, мне его заблокировали ещё в августе. Но слышал не только от вас что swift от него заходит бесплатно, а p2p всё таки берут 2%.

Мне с вайза swift на интернет карту (не свою, родственника) зашло с комиссией 1% на интернет карту, но писали тут же что и на свою заходит тоже с комиссией.

Змінено користувачем BrazZzilec
Опубліковано:
2 часа назад, BrazZzilec сказал:

но писали тут же что и на свою заходит тоже с комиссией.

У меня уже несколько раз в этом месяце заходило без комиссии

Опубліковано:
5 хвилин тому, parti3an сказав:

Вчора swift відправляв з wise на свій приват, сьогодні зайшло без комісії.

а я відправляв вайз - ПБ інет так взяло 1%. Ніби на уні нема комісії. Але я сам своє запоров.

Опубліковано:
20 минут назад, parti3an сказал:

Вчора swift відправляв з wise на свій приват, сьогодні зайшло без комісії.

ну на мій приват, після повідомлення про арбітраж валюти і про застосування закону про тероризм, приват 2 рази відхиляв платіж з вайсу на мою доларову інет картку, тому перевірити на себе не було можливості.

Опубліковано:
5 часов назад, Goradaff сказал:

З вайза євро на приват, на іншого отримувача, на універсальну голод (є пластик) без комісії. За день два свіфта. Комісія тільки вайза.

а з універасальної теж комісія 50 грн. на КДВ, щоб можна було зняти?