Гість Toshiba Опубліковано: 1 липня По ошибке отправил не верные реквизиты, но спасибо оператору, ситуацию удалось исправить. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Мотя Опубліковано: 1 липня Мои рекомендации, максимальная положительная оценка. Это то что любого устроит. Просто даже раз попробовав, вы остановитесь на этом обменнике и больше вам уже ничего не нужно будет. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Hason Опубліковано: 2 липня Средства конвертировались и поступили на кошелек, спасибо. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Nickie Опубліковано: 2 липня Чесний і порядний обмінник, де можна обміняти безліч монет або скористатися міксером. Ви з ними вже давно і вони постійно доводять свою надійність. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Шурик Опубліковано: 3 липня Классный обменник. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Nikima4 Опубліковано: 3 липня Много раз тут миксовал свою крипту и всегда получал чистенькие активы. Чем для меня и дороги. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Magnit Опубліковано: 3 липня Комиссия у них по сравнению с другими обменниками не большая и вполне хорошие условия. Так что тут можно менять. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Ortordox Опубліковано: 4 липня Ушел от одного обменника, которые вообще не могли решить обычные вопросы и по рекомендации товарищей стал пользоваться услугами Audi. Очень он меня теперь радует. Все наглядно просто и все процессы проходят не принужденно. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Monstr Опубліковано: 5 липня Как что сразу к вам обращаюсь, так как вы надежны и с другими не охота рисковать. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Пахом Опубліковано: 5 липня Зараз саме той час, який дозволяє купувати альткоіни, поки вони знаходяться на дні. Останнім часом я активно займаюся обміном і поповнюю свій портфель перспективними. Це мій головний помічник, ваш сервіс. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах