Гість Rauf Опубліковано: 18 липня Вместе с единомышленниками только тут и меняем. Так как этот сервис давно себя зарекомендовал только с лучшей стороны. Так что кто желает, присоединяйтесь и пользуйтесь спокойно. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Воронин Опубліковано: 18 липня Уверен, что еще раз к вам обращусь. Миксанули хорошо, крипта чистенькая и можно не бояться блоков. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Onyxc Опубліковано: 19 липня Если быть точным, то я только очень хорошее могу сказать об этом сервисе. Все у команды на должном уровне. Сохраняют свою высокую планку. Молодцы. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Иван Опубліковано: 19 липня Сегодня получил свои кровные USDT. Благодарю. Как всегда все четко. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Ebrahim Опубліковано: 19 липня Меняют даже с высоким АМЛ и берут не много. Сделали хороший микс, разбавили и почистили. Очень благодарен. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість lexie Опубліковано: 22 липня Сервис бомба. По сравнению с другими обменниками, этот не так много берет и может обменивать солидные объемы. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Altok Опубліковано: 22 липня Сделка прошла успешно, денюшки поступили на счет. От этого радостно и хорошо. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Мамон Опубліковано: 22 липня Что мне нравится у них, так это миксуют отлично. Все концы в воду без следа. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Keldon Опубліковано: 23 липня Отримав виплату на кілька різних гаманців після міксу в різних валютах. Дякую. Ви хороший обмінник. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Алик Опубліковано: 23 липня Отличный интерфейс сайта обмена, все доступно и понятно. Услугу можно оформить легко и не принужденно, а главное анонимно. Молодцы. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах