Гість Саттелит Опубліковано: 18 жовтня Самый любимый мой обменник. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Пьяный Опубліковано: 18 жовтня Видно, что подобрана хорошая команда. Всегда ответят на все вопросы, помогут с тем, что не понимаешь. Легко с ними взаимодействовать. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Evgen Опубліковано: 22 жовтня Огромного вам развития и процветания. Спасибо. Получил свою крипту. Очень доволен. Буду и дальше с вами менять. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Krot Опубліковано: 23 жовтня Хорошо организован сервис. Адекватные операторы, которые грамотно оформят и окажут услугу. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Pressidente Опубліковано: 23 жовтня Много не буду описывать, скажу, что все хорошо и тут можно менять. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Nord Опубліковано: 29 жовтня Приятно работать с таким сервисом. Отлично справляются со своими задачами. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Gorodecki Опубліковано: 31 жовтня Разные варианты обмена и всегда хороший курс. Уже есть с чем сравнивать. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість TRiADA Опубліковано: 31 жовтня Сейчас найти хороший обменник с хорошими и широкими условиями проблема. Остановился пока на этом, по крайней мере, пока отвечает всем моим ожиданиям. Работаем и довольно таки отлично. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Егор Опубліковано: 5 листопада Ребятки молодцы. Все сделали. Все пришло и очень быстро. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість Vektor Опубліковано: 11 листопада Не плохой и профессиональный обменник. Обменивают по самому низкому курсу. Цитата Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах